Formular pentru alegerea disciplinelor optionale in anul III
Pentru a consulta descrierea cursurilor optionale va rugam sa accesati: https://sites.google.com/a/politice.ro/optionale/

Acest formular este adresat studentilor si studentelor care sunt inscrisi la Facultatea de Stiinte Politice, studii universitare de licenta, anul III. Optiunile exprimate in acest formular reprezinta intentia dumneavoastra de a participa la activitatile specifice cursurilor (si seminariilor) selectate.

REGULI:
1. Fiecare curs optional este creditat cu 6 credite de studii.
2. La finalul anului III trebuie sa acumulati 60 de credite pentru a putea absolvi si a va putea inscrie la examenul de licenta.
3. Trebuie sa optati pentru 9 cursuri din cele 2 semestre. Veti acumula astfel 54 de credite. De asemenea, in cel de-al doilea semestru va trebui sa participati obligatoriu la "Laboratorul pentru realizarea lucrarii de licenta", care va avea 6 credite. Astfel, la sfarsitul anului III veti acumula cele 60 de credite.
4. In functie de specializarea la care sunteti inscrisi aveti voie sa va alegeti un singur curs pe semestru de la alta specializare. In cazul studentilor inscrisi la specializarea Stiinte Politice sau la Relatii Internationale aceasta regula se aplica doar cursurilor care sunt oferite exclusiv unei anumite specializari nu si celor comune.

Data limita pentru inregistrarea optiunilor este 17 IUNIE 2019.

ATENTIE! Va rugam sa completati o adresa de email VALIDA si pe care o folositi frecvent. In cazul in care apar probleme cu optiunile dvs. (nu ati ales suficient de multe discipline sau ati ales prea multe) veti fi contactati prin email. De asemenea, daca nu optati pana la data limita, sau realizati optiuni incomplete veti fi alocati la cursuri in mod aleator.

Va multumim!
Nume *
Scrieti numele dumneavoastra
Your answer
Prenume *
Scrieti prenumele dumneavoastra
Your answer
Adresa email *
Va rugam sa ne furnizati o adresa de email pe care o folositi frecvent
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of SNSPA Bucharest, Fac. of Political Science. Report Abuse