Indmeldelse i Foreningen Tønderaktionær 2010
Er du privat investor, eller repræsenterer du et firma? *
Der kan registreres op til én person og én juridisk person på et medlemskab. Det kan senere vise sig at være vigtigt, at alle personer/juridiske personer har tilkendegivet, at de ønsker at gøre et krav gældende. Ved flere personer eller flere juridiske personer, skal der oprettes flere medlemskaber.
Required
Fornavn *
Efternavn *
CPR-nummer
Hvis du repræsenterer et firma eller anden juridisk person, skal du ikke oplyse CPR-nummer her men i stedet CVR-nummer nedenunder
Evt. firmanavn
Hvis du repræsenterer et firma eller en anden juridisk person, er det vigtigt at oplyse firmanavnet/organisationens navn.
Evt. CVR-nummer
Hvis du repræsenterer et firma eller anden juridisk person, er det vigtigt at oplyse CVR-nummeret.
Adresse *
Postnummer *
By *
Telefonnummer *
Email
Vi har som udgangspunkt kun ressourcer til at kommunikere per e-mail og via denne hjemmeside. Hvis der kommer en eller flere retssager, hvor du som medlem aktivt skal gøre noget for at være med, vil vi dog sende breve til de medlemmer, der ikke har oplyst email-adresser.
Er du medlem af Dansk Aktionærforening, så angiv dit medlemsnummer her
Hvis du ikke kan huske dit medlemsnummer, så kan du se det på "Min Profil" på shareholders.dk. Vil du melde dig ind i Dansk Aktionærforening og få et medlemsnummer, kan du gøre det her: www.shareholders.dk/medlem. Er du ikke medlem, skal du blot lade feltet stå tomt.
Har du købt aktier mere end én gang i perioden fra 1/1-2010 og frem til konkursen? *
Vi regner i denne forbindelse køb som antal købsnotaer (også selvom du skulle have flere køb på den samme nota). Både aktier i frit depot (privat eller i ejet selskab) og i et kapitaldepot er gældende.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Dansk Aktionærforening. Report Abuse