Конкурс за средњошколце „Светска знања за развој младих“
Пројекат „Светска знања за развој младих“ спроводи Организације српских студената у иностранству, а финансира Министарство омладине и спорта, односи се на образовање, васпитање и обуку младих. Пројекат ће се промовисати и реализовати у сарадњи са партнерским организацијама из 15 локалних заједница (градова) у Републици Србији: Београд, Краљево, Чачак, Ужице, Сремска Митровица, Ниш, Горњи Милановац, Косовска Митровица, Зрењанин, Суботица, Пожаревац, Обреновац, Крагујевац, Нови Пазар и Зајечар. Намењен је ученицима трећег и четвртог разреда средњих школа у Србији, укључујући и осетљиве групе. Поред активности на локалном нивоу, средњошколци ће имати прилику да се припреме за рад на пројектима на Златибору, као и да их представе на Авали.
ОСНОВНИ ПОДАЦИ
Име и презиме:
Your answer
Пол:
Мејл адреса:
Your answer
Датум рођења:
MM
/
DD
/
YYYY
Назив средње школе:
Your answer
Град:
Your answer
Да ли си део неке од наведених осетљивих друштвених група? (Под осетљивим друштвеним групама сматрамо следеће категорије):
ИНТЕРЕСОВАЊА
Која су твоја интересовања и ваннаставне активности (око 100 речи)?
Your answer
Да ли си активан члан неке од омладинских организација? Уколико јеси, опиши укратко своју улогу у организацији.
Your answer
Која је твоја лична мотивација за учешће у овом програму (око 100 речи)?
Your answer
Коју би пројектну тему најрадије изабрао/ла?
Када бих могао/ла да побољшам живот људи у граду у коме живим...:
Странци су дошли у посету твом граду. На који начин их је могуће упутити да обиђу туристичке знаменитости у граду? Које су најлепше знаменитости у твом граду?
Your answer
Постоје контејнери за рециклажу различитих врста отпада у твом граду, али људи и даље не одлажу отпад у њих. Како би привукао/ла њихову пажњу да се боље опходе према околини?
Your answer
Људи у твом граду се не баве довољно спортом, јер су високи трошкови тренирања различитих спортова. Шта је потребно урадити да би се ситуација променила?
Your answer
Како оживети запуштене или затворене биоскопе у твом граду?
Your answer
Људи у твом граду све више времена проводе у друштву телефона, лаптопова, таблета и компјутера. Која заједничка (групна) активност би их привукла да проведу један дан без ових уређаја?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms