Заявка за учебни материали по JUMP Math за 2017/18 учебна година
За да реализираме успешно програмата JUMP Math в България и да достигнем до повече деца, ние набираме допълнително средства за разработване и печат на учебните материали.
По-долу описваме цените на учебните материали за работа в ЗП:
1. За учители в държавни и общински училища - както и досега голяма част от средствата за материалите са осигурени от фондация Америка за България, за останалата част ние набираме средства и дарения в размер от 10 лв. за комплект за ученика за годината. Към заявените бройки материли за ученика сме предвидили по един комплект за учителя, който не се заплаща.
2. За учители от частни училища - учебните материали за ученика и за учителя се заплащат по пълните цени, обявени в сайта ни.
3. За всички училища доставката на материалите от първата Заявка е за наша сметка, ще я получите преди началото на учебната година. Всяка следваща доставка през годината се заплаща от получателя по цени на куриера (ИПО работи с куриер Булпост).
Три имена
Your answer
E-mail
Your answer
Мобилен телефон
Your answer
Училище, в което преподавате
Пълното наименование
Your answer
Пощенски адрес за доставка
Попълнете адреса в следния ред: Име на получателя / Учебно заведение / Ж.к., Ул. No / Област / Пощенски код / Населено място / Телефон за връзка
Your answer
Клас, в който ще преподавате през 2017/18 учебна година
Моля, изберете една от опциите. За всеки клас е необходимо да попълните нова заявка.
ЗП - брой комплекти за УЧЕНИКА
Посочете в тази форма само бройките за ученика, към тях ние ще добавим 1 Комплект за учителя. Ако няма да работите по ЗП, отбележете 0 и преминете към следващия въпрос.
Your answer
СИП - бройки за УЧЕНИКА
Учебните материали за СИП се заплащат - по 8 лв. тетрадка за ученика и 20 лв. за комплекта за учителя (Ръководство и Тетрадка за ученика). Учебните тетрадки за СИП са от 1 до 4 клас. В тази форма посочете само броя на учениците, ние ще добавим и комплекта за учителя. Ако няма да работите по СИП, отбележете 0 и преминете към следващия въпрос.
Your answer
Колко години сте преподавали по системата JUMP Math?
Моля, изберете една от опциите:
Моля, посочете номера на Вашето Удостоверение по JUMP Math
Your answer
Общи правила и отговорности за партньорство при внедряване на системата JUMP Math в българските училища: http://www.progresivno.org/_files/jump-math-agreement.pdf
Моля, изберете една от опциите:
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Institute for Progressive Education. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms