ENQUESTA ESCOLES D'ESTIU MUNICIPALS 2016
Des de la coordinació de les diferents escoletes d'estiu municipals 2016 ens agradaria que contestara a les següents preguntes per tal de teneir una idea del grau de satisfacció amb els serveis que durant aquests dos mesos hem estat prestant. Aquest qüestionari és totalment anònim i per tant, ens agradaria que es contestara am la màxima sinceritat possible. Moltes gràcies!
Dades del xiquet/a
Edat
Your answer
Escoleta a la que ha acudit
Sobre la informació prèvia rebuda
En general, creu que ha rebut correctament la informació sobre l'escoleta (lloc de matriculació, dates, preus)?
Veu necessària la realització d'una reunió de pares i mares prèvia a l'inici de l'escoleta?
Sobre aquesta reunió té alguna aportació a fer? Hora, lloc, aspectes a tractar, etc)
Your answer
Per mitjà de quin canal va rebre la informació sobre l'escoleta?
Sobre l'horari de l'escoleta
En general, creu que l'horari de l'escoleta s'adapta a les necessitats de les famílies?
Creu que l'horari d'entrada i sortida és prou flexible?
Apostaria per un horari amb un caràcter més flexible?
Alguna aportació que vulga fer sobre l'horari de l'escoleta per tenir en compte?
Your answer
Sobre diferents aspectes de l'escoleta
A continuació, ens agradaria mesurar la seua opinió en relació a diferents aspectes relacionats amb l'escoleta. Per tant, li demanem que indique el seu grau d'acord o desacord amb les següents afirmacions encerclant el número 1 si està poc d'acord, el 2 si n'està mitjanament d'acord o el 3 si n'està totalment d'acord.
Els monitors/es han estat a l'altura de les necessitats del meu fill/a tant a l'hora de realitzar activitats com per resoldre diferents situacions.
Poc d'acord
Totalment d'acord
Les entrades i sortides de l'escoleta han estat ben organitzades sense tenir que esperar massa per deixar o recollir el meu fill/a.
Poc d'acord
Totalment d'acord
Les diferents activitats que s'han dut a terme han sigut de qualitat i adequades a les necessitats i edat del meu fill/a.
Poc d'acord
Totalment d'acord
Les instal·lacions on s'han dut a terme les diferents activitats són les idònies per al desenvolupament de les mateixes i han estat sempre en les millors condicions.
Poc d'acord
Totalment d'acord
El meu fill/a ha disposat de tot el material necessari per al desenvolupament de les activitats i aquest ha estat en les millors condicions.
Poc d'acord
Totalment d'acord
Les excursions i les activitats de convivència amb les altres escoletes han estat adequades a l'edat del meu fill/a i ha estat satisfet/a després d'haver-les realitzat.
Poc d'acord
Totalment d'acord
La distribució per edats duta a terme ha estat la idònia per tal de que el meu fill/a es relacione amb altres i es senta a gust amb el seu grup.
Poc d'acord
Totalment d'acord
El meu fill/a està satisfet amb les diferents activitats que s'han dut a terme a l'escoleta i ara sap més coses relacionades amb el projecte desenvolupat en cada escoleta d'estiu municipal.
Poc d'acord
Totalment d'acord
En general, com a pare/mare, estic satisfet/a amb l'escoleta d'estiu.
Poc d'acord
Totalment d'acord
Per acabar
Quina qualificació li posaria a l'escoleta a la que han acudit el/s seu/s fill/s o a la/les seua/seues filla/filles? (marque un nombre de l'1 al 5 sent l'1 la qualificació més baixa i el 5 la més alta)
Roïna
Molt bona
Quina qualificació li posaria a la coordinació de l'escoleta? (marque un nombre de l'1 al 5 sent l'1 la qualificació més baixa i el 5 la més alta)
Roïna
Molt bona
Quina qualificació li posaria a l'equip de monitors i monitores que han estat treballant? (marque un nombre de l'1 al 5 sent l'1 la qualificació més baixa i el 5 la més alta)
Roïna
Molt bona
Donada l'experiència d'aquest any, tornaria a apuntar al seu fill/a a aquesta escoleta el proper any?
Escriga ací totles les aportacions que vulga fer
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ajuntament d'Ondara. Report Abuse - Terms of Service