KREATIVA ÖLAND - Ny omgång av inkubatorn, ansök före 14 maj 2020!
Runt om på Öland lever och verkar en rad kreativa människor. En del livnär sig på sin kreativitet, andra har den som en viktig hörnsten i sitt liv. Detta myller av kreativa människor utgör ett kitt som präglar ön och det lokala livet. Vi vill att fler ska utveckla sin kreativitet och satsa på sin verksamhet! Därför finns den kreativa inkubatorn.

Inkubatorn vänder sig till dig som bor på Öland och funderar på att starta eller vill vidareutveckla en verksamhet med kreativ inriktning. Det kan vara något kulturellt, konstnärligt, hantverksmässigt, musikaliskt, matmässigt, grafiskt, eller annat. Kort och gott ska det vara något kreativt och skapande. Det spelar ingen roll om du redan har ett startat företag eller har planer på att starta ett företag. Det viktiga är att du har viljan och motivationen att utveckla och testa din kreativa verksamhet.


Ansök om att vara med i inkubatorn!
Inkubatorn varar under ett år med start den 7:e september 2020. Ansökningsperioden löper fram till den 14 maj. Såhär går processen till:

1. Du skickar in din ansökan genom att fylla i detta formulär. Du kan även skicka in material som stärker din ansökan.

2. Inkubatorns ledningsgrupp läser alla ansökningar och därefter meddelas vilka som går vidare till intervju. Ansökan bedöms främst utifrån följande kriterier: motivation, nyskapande och potential.

3. Intervjuer hålls löpande under våren med de som uppfyller inkubatorns kriterier.

4. Antagningsbesked skickas ut i början av juni.

5. Inkubatorn startar måndagen den 7 september 2020.


inkubator@capellagarden.se
www.kreativaöland.se


//

Capellagården, Ölands Folkhögskola, Mörbylånga kommun, Borgholms kommun

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Öland Roots. Report Abuse