Årets Beste Facebook Page
SISTE FRIST FOR INNSENDELSE - 31 JANUAR 2019
---------------------------------------------------------------
Dette er det offisielle skjema for innsendelse av nominasjoner til Årets Beste Facebook Page. Det deles ut Diplom til Finalistene og en Gullenke til Vinneren.
Hvem var best på Facebook – med en helhetlig og velfungerende page – i året som gikk? Nominér din egen page om du mener den hører hjemme i toppen, eller nominér en page utviklet av en kollega, en kunde, osv.
Vinnerne vil bli presentert under prisutdelingen på Social Media Days.

Du kan altså nominere andres Facebook Pages, dine kunders Pages, og selvsagt kan du nominere dine egne og egenproduserte Facebook Pages. Det er ingen fordel for en side å bli nominert mange ganger, da det er vurderingskriteriene, og ikke antall påmeldinger som juryen legger til grunn.

Fagjuryen vil bedømme hver kandidat basert på en skjønnsmessig vurdering av løsningens evne til å engasjere og kommunisere, samt se på unikhet, visuell utforming og grunnidé. Som innsender bør du tenke over at juryen vurderer følgende punkter spesielt:

1. Er løsningen godt tilpasset sin målgruppe?
2. Får man en god/helhetlig merkevareopplevelse?
3. Er innholdet relevant og velfungerende?
4. Er det sosiale aspektet på plass? Engasjement og dialog?
6. Fungerer løsningen godt i samspill med andre medieaktiviteter?
7. Er resultatene gode?

En Facebook Page har ofte en helt unik rolle å fylle - juryen vil ta hensyn til at ingen løsninger passer helt inn i sjekklisten. For eksempel: Er løsningens hovedfokus å tilby kundeservice, vil dette bli hensyntatt. Er løsningen kampanjepreget og med hovedfokus på salg, vil dette vurderes spesielt, osv, osv.

Obs! I tilknytning til skjema/innsendelse, oppgir du bla.a en lenke til aktuell side, osv. Dersom det er helt nødvendig for å forstå innsendelsen at det vises historiske screenshots, bilder, o.l., kan du laste dette opp på en egen slidesshow-løsning (Flickr, Slideshare, el.l.) - og skrive inn en URL til "ekstra info-lenke" - i skjemaet. Dette er altså ikke et must. Visuell tilleggsinfo (historiske skjermbilder, f.eks) kan alternativt sendes i PDF-formatet, til mailadressen wernera@socialmediadays.no. Husk å merke mailen med navnet på din kandidat/Facebook Page.
Facebook Page Navn *
Bruk det navnet siden faktisk benytter på Facebook
Facebook Page URL / adresse *
Kopiér inn lenke til fungerende Facebook Page
Hvilken virksomhet har ansvaret for denne siden? *
Oppgi eier av siden, pluss evt ekstern rådgiver/byrå
Begrunnelse. Hvorfor er denne løsningen blant de beste? *
Formulér deg så kort som mulig, supplere gjerne med stikkord. Fokusér på hva siden oppnår.
Ditt navn *
Din epostadresse *
Ditt mobilnummer *
Annet
Benytt dette feltet f.eks dersom du trenger det til ytterligere info (vær kort...!) evt URL-er, etc til innsendelsen. Opplys evt bruk av mailadresse for innsendt tilleggsinfo, osv.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Nordskar. Report Abuse