Årets Sosiale Medier Fagmiljø
SISTE FRIST FOR INNSENDELSE - 31 JANUAR 2019
---------------------------------------------------------------
Dette er en videreføring av kategorien Beste Sosiale Medier Byrå - hvor vi tok konsekvensen av at det ikke er så mange rene sosiale medier "byråer" (men noen... :- ) - men en rekke lignende miljøer internt i større virksomheter, i andre byråtyper, osv.

Kanskje er det en gruppe hos en stor markedsfører? Privat bedrift eller offentlig virksomhet? En satsing i et reklamebyrå? En spesialisert selskap med fokus på sosiale medier? Er det et internett-miljø, eller et team innen sosiale medier og content marketing?

Det er ingen spøk å finne den beste kandidaten til denne anerkjennelsen. Uansett år, vil det sannsynligvis være minst én som fortjener å vinne. Vi ønsker å trekke frem de beste - og vil i tillegg til vinnermiljøet også offentliggjøre en shortlist. Det skal være en ære å bli plassert blant disse.

Men hva kjennetegner årets sosiale medier fagmiljø? Det som kjennetegner de beste, er kanskje først og fremst dette:

Faglig engasjement.
Godt kompetansenivå.
Gode løsninger - og til en viss grad -
åpenhet og synlighet i markedet.

Her kan du nominere et miljø som du mener har demonstrert spesielt gode evner på slike felt - i løpet av året som gikk - gjerne med referanser til caser. JA! Selvsagt kan du nominere ditt EGET fagmiljø!

Vinnerne vil bli presentert under prisutdelingen på Social Media Days. Du kan altså nominere din egen virksomhet, din kunde/virksomhet, eller andre som du mener fortjener prisen. Det er ingen fordel for en side å bli nominert mange ganger, da det er vurderingskriteriene, og ikke antall påmeldinger som juryen legger til grunn.

Obs! I tilknytning til skjema/innsendelse, oppgir du kanskje lenke(r) til aktuelle sider, profiler, osv. Dersom det er helt nødvendig for å forstå innsendelsen at det vises historiske screenshots, bilder, o.l., kan du laste dette opp på en egen slidesshow-løsning (Flickr, Slideshare, el.l.) - og skrive inn en URL til "ekstra info-lenke" - i skjemaet. Dette er altså ikke et must. Visuell tilleggsinfo (historiske skjermbilder, f.eks) kan alternativt sendes i PDF-formatet, til mailadressen wernera@socialmediadays.no . Husk å merke mailen med navnet på din kandidat/innsendelse.
Navnet på din kandidat *
Rett og slett navnet på det sosiale medier miljøet du nominerer
Navn på kontaktperson hos den nominerte *
Navn/mail/mobil
Begrunnelse. Hvorfor mener du at dette miljøet er blant de beste? *
Formulér deg så kort som mulig, supplere gjerne med stikkord. Fokusér på hva som er oppnådd.
Referanser til konkrete prosjekter? *
Lim gjerne inn URL-er, profiler, el.l., om det hjelper juryen å forstå din kandidat bedre
Ditt navn *
Din epostadresse *
Ditt mobilnummer *
Annet
Benytt dette feltet f.eks dersom du trenger det til ytterligere info (vær kort...!) evt URL-er, etc til innsendelsen. Opplys evt bruk av mailadresse for innsendt tilleggsinfo, osv.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Nordskar. Report Abuse