Årets Sosiale Medier Personlighet

SISTE FRIST FOR INNSENDELSE - 15 JANUAR 2018
---------------------------------------------------------------
Hvert år er det visse enkeltpersoner som peker seg ut på en helt spesiell måte. De gjør en jobb på vegne seg selv, for fremtidens kommunikasjon, og for bransjen. Hvem fortjener – nå – denne gjeveste prisen av dem alle, som bare deles ut til én person i året?

For enkelte vil vinneren av prisen Årets Sosiale Medier Personlighet sannsynligvis komme som en stor overraskelse. Kanskje har vinneren betydd utrolig mye for kommunikasjonsbransjen og sosiale medier spesielt, men også kanskje uten å være så synlig som de tre foregående vinnerne? For andre vil prisvinneren være helt opplagt. Selvsagt! Det måtte jo bli akkurat ham eller henne. Men altså - her er det ingen som vet - ennå.

Gullenken til Årets Sosiale Medier Personlighet er ingen hederspris for lang og tro tjeneste innen faget, men en stor anerkjennelse til en spesiell person som i foregående år har lagt ned en betydelig innsats for å heve nivået og interessen for sosiale medier. Det er dog ikke til hinder for at samme person har betydd mye over lengre tid!

Vinneren kan være en fagperson som har levert løsninger som har flyttet lista høyere for oss andre. Det kan være en talsperson for faget som har gitt langt mer enn forventet av sin tid og kompetanse til oss andre - til glede for de mange som jobber med og er spesielt opptatt av - sosiale medier. Det kan være en sterkt og ivrig debattant, men det kan også være en mer stillferdig person, som formidler og overbeviser med andre virkemidler. Det kan være en blogger, en rådgiver, en debattant, en viktig stemme. Uansett er det en person som mange av oss vil anerkjenne og gjerne gi ekstra ros til under et event som Social Media Days.

Vinneren vil bli kåret under Gullenken på Social Media Days. Takk for at du bryr deg, og nominerer en av dem som vil bli vurdert. Her kan du ikke nominere deg selv. Men - kanskje kjenner du noen som kommer til å nominere deg?

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question