Årets Beste Kundeservice i Sosiale Medier

SISTE FRIST FOR INNSENDELSE - 15 JANUAR 2018
---------------------------------------------------------------
God kundeservice er alltid etterspurt i sosiale medier, og platformene egner seg ekstremt godt til å håndtere dialog med markedet. Mange opplever at kunden selv blir en del av service-platformene. Kunder hjelper kunder, osv. Helpdesk-begrepet er for alltid definert om, og kundefronten er med ett ofte døgnåpen i mange virksomheter! Også innen det offentlige er mange blitt svært gode til å håndtere dialogen med sine målgrupper - i sosiale medier.

Kanalene gjør det mulig å besvare henvendelser, reagere på hendelser og innspill, være god både offensivt og defensivt. Hvem var best i året som gikk?

Vi ønsker å hylle de beste organisasjonene på dette feltet. Her kan du derfor nominere en virksomhet, en organisasjon, et byrå, en sak eller et merke - som du mener har håndtert kundeservice på en særs god måte med sosiale medier som en del av sin kommunikasjons-miks. Det er selvsagt lov å nominere egen virksomhet.

Det er ingen fordel for en side og bli nominert mange ganger, da det er vurderingskriteriene, og ikke antall påmeldinger som juryen legger til grunn. Det er ingen påmeldingsavgift.

Dersom du lurer på hva juryen ser etter - her er de viktigste vurderingskriteriene.

1. Bakgrunn
2. Mål og målgruppe
3. Hvordan jobbes det med kundeservice?
4. Tone of voice - Merkevareopplevelse
5. Responstid
6. Engasjement og dialog: kvantitet og kvalitet
7. Resultater

Obs! I tilknytning til skjema/innsendelse, oppgir du sannsynligvis lenker til aktuell side/r, profiler, osv. Dersom det er helt nødvendig for å forstå innsendelsen at det vises historiske screenshots, bilder, o.l., kan du laste dette opp på en egen slidesshow-løsning (Flickr, Slideshare, el.l.) - og skrive inn en URL til "ekstra info-lenke" - i skjemaet. Dette er altså ikke et must. Visuell tilleggsinfo (historiske skjermbilder, f.eks) kan alternativt sendes i PDF-formatet, til mailadressen wernera@socialmediadays.no Husk å merke mailen med navnet på din kandidat.

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question