Årets Sosiale Medier Overraskelse!
SISTE FRIST FOR INNSENDELSE - 31 JANUAR 2019
---------------------------------------------------------------
Tenk deg at vi har delt ut alle priser - i alle kategorier - men fortsatt er det liksom noe som mangler. Det kan være en person eller et selskap som burde fått en ekstra spot på seg. Som har lansert noe sosialt, som har bidratt på den faglige arenaen med en litt utradisjonell innfallsvinkel, osv. Eller noe helt annet.

Det er ikke alle anerkjennelser som passer inn i rammen av en prisutdelers liste over kategorier. Dette er derfor en wild card pris som i sin tid gikk til Wordfeud - en norsk, sosial spillopplevelse som ble en internasjonal suksess. Rådgiver Alf Tore Meling fikk prisen for sin utrettelige innsats ovenfor det offentlige, og offentlig aktivitet på sosiale medier. I 2015 gikk prisen til aktiviteten "Dear Tripadvisor" - et tiltak for å påvirke reiselivstjenesten til også å inkludere et scoreboard innen miljø og bærekraft, for å bevisstgjøre markedet til å hensynta miljø-faktoren også, ved valg av hotell, for eksempel. Året 2016 gikk prisen til et unikt sosiale medier konsept knyttet til et P3-program. Under Social media Days 2017 gikk prisen til NRK for TV-serien SKAM.

Vet du om et selskap som har prestert noe unikt i dette året? En person? Et verktøy som fortjener ros og oppmerksomhet, et merke som fortjener anerkjennelse uten å falle inn i en av kategoriene, osv, osv, osv.... Kort sagt - vi åpner for å dele ut en spesialpris - dersom det kommer en virkelig god begrunnelse.

En begrunnelse som også er tuftet på aktivitet og engasjement knyttet til sosiale medier. Dette er opp til deg - bruk fantasien og hukommelsen - og nominér gjerne. En mulig vinner vil bli kåret under Social Media Days i Oslo. Vi håper det kommer gode forslag!!!


HVA ELLER HVEM vil du nominere? *
Fenomen, selskap, person?
Finnes det noe informasjon å dykke ned i? *
Nettartikler? Annet? Skriv bittelitt og lim in URL-er om det hjelper.
Begrunnelse. Hvorfor mener du at kandidaten fortjener en pris? *
En sosiale medier pris, vel og merke....
Er det noe kontaktinformasjon knyttet til kandidaten? *
Navn/mail/mobil/URL, osv...
Ditt navn *
Din epostadresse *
Ditt mobilnummer *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Nordskar. Report Abuse