Прашалник за потребите и проблемите со кои се соочуваат младите на локално ниво
Младински образовен форум и Центар за Меѓукултурен Дијалог во рамките на проектот „Развој на локални младински политики и локално младинско учество во 12 општини“ спроведува истражување кое има за цел да ги открие проблемите и приоритетите на младите на локално ниво. Проектот е финансиран од Европската Унија (IPA Program Civil Society Facility). Вашето учество во ова истражување е од големо значење и истото ќе придонесе кон работата младинските совети во вашата општина. При одговарањето би ве замолиле да бидете искрени во вашите одговори и да земете во предвид дека прашањата се однесуваат на општината во која живеете. Одговарањето ќе ви одземе 10 минути. Ви благодариме за вашето учество.
Во која општина живееш?
Your answer
Пол
Моментален статус
Колку години имаш?
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of MOF. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms