Формулар за зачленување во Дебатен клуб
Пополни го прашалникот со твоите лични податоци за да се зачлениш во дебатен клуб и да учествуваш во бесплатна едногодишна обука по дебата. Средбите се одржуват еднаш неделно со почеток од 19/20 октомври.
Дополнителни информации околу почетокот на обуката ќе ви бидат испратени по e-mail или ќе бидете известени преку телефон.
Дебатни клубови постојат во градовите наведени во формиларот.
Име и презиме *
Училиште *
e-mail *
телефонски број
место на живеење *
дебатната програма на МОФ се спроведува единствено во наведените градови
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of MOF. Report Abuse