Pyetësor rreth nevojave dhe problemeve me të cilat ballafaqohen të rinjët në nivel lokal
Forumi Edukativ Rinor dhe Qendra për Dialog Ndërkulturor në kuadër të projektit “Zhvillimi i politikave rinore dhe pjesmarrja rinore në nivel lokal në 12 komuna” implementon hulumtim i cili ka për qëllim dedektimin e problemeve dhe prioriteteve të të rinjëve në nivel lokal. Projekti finansohet nga Unioni Evropian (IPA Program Civil Society Facility). Pjesëmarrja juaj në këtë hulumtim është e një rëndësie të madhe dhe e njëtja kontribon në punën e këshillit rinor lokal në komunën e juaj. Ju lutemi që të jepni përgjigje të sinqerta dhe të konsideroni se pyetjet kanë të bëjnë me komunën që jetoni. Përgjigjet do t’ju merr 10 minuta. Ju faliminderit për pjesmarrjen tuaj.
Komuna ku Jetoni ?
Your answer
Gjinia
Statusi momental
Sa vjet i keni?
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service