Dental Modelling Camp
DENTAL MODELLING Camp este o tabara axata pe restaurari directe si indirecte, adresata studentilor stomatologi dar, suntem onorati sa avem alaturi si alti participanti. Te invitam sa completezi formularul de inscriere de mai jos si apoi sa achiti taxa de participare online cu cardul pe website-ul dedicat taberei:
https://institute.mbdental.ro/product/modelling-camp-5th-edition-%F0%9F%87%B7%F0%9F%87%B4-%F0%9F%87%AC%F0%9F%87%A7/
Numarul limita de participanti este 16. Tabara are loc la Darja, satul in care s-a nascut profesorul Iuliu Hatieganu, intemeietorul invatamandului medical clujean si este coordonata de dr. Marius Bud.

Taxa de participare este 650 lei si include cursul teoretic, workshop-urile, pranzul si cina, programul social. Deoarece tabara se va desfasura Sambata si duminica, poti opta sa te cazezi in gospodaria unde va avea loc campul unde iti poti instala cortul si ai acces la baie, dus, sau sa te intorci pentru noapte in Cluj, satul Darja fiind situat la 35 de km de oras (te rugam precizeaza la rubrica mentiuni daca doresti cazare in sat)

Vezi aici cum a fost la Modelling Camp in anii trecuti : https://www.youtube.com/watch?v=yeFKWKgpwaI&ab_channel=MBDENTALCluj

Mai multe detalii despre satul Darja: www.darja.ro

Nume *
Your answer
Telefon *
Your answer
Email *
Your answer
Localitate *
Your answer
Status profesional (student, an de studiu, medic etc) *
Your answer
Cazare
mentiuni
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of MB DENTAL. Report Abuse - Terms of Service