Lääkiskursseille ilmoittautuminen - Tampere
● Täytä tiedot haluamasi kurssin kohdalle.
● Täytä lisäksi yleiset tiedot sekä yhteystietosi lomakkeen alaosassa.
● Ilmoittauduttuasi kurssille saat vahvistuksen s-postilla kahden arkipäivän sisällä. Vahvistuksen jälkeen saat postissa laskun varausmaksusta 700 €.
● Kun ilmoittaudut yhden tai useamman kaverin kanssa, saat kurssista 5 % alennuksen. Saadaksesi alennuksen, kirjoita kaikkien kanssasi ilmoittautuvien kaverien nimet ja puhelinnumerot lisätietoja-kenttään.
●Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, lähetä sähköpostia: teemu.kekkonen@mafyvalmennus.fi
Tampereen lääkiskurssille ilmoittautuminen
1. Valitse kurssi *
2. Jos valitsit Abien helmikuun kurssin, niin valitse aineet joita opiskelet ajalla 20.2.-8.3.2019. *
3. Mihin aikaan haluat opiskella ajalla 29.10.-14.12.2018? *
4.Missä ryhmässä haluat opiskella ajalla 7.1.-22.3.2019? *
5.Missä ryhmässä opiskelet ajalla 30.3.-10.5.2019? *
yleiset tiedot
1. Tuletko kurssille yksin vai kaverin kanssa? *
2. Oletko ensikertalainen vai jo MAFY-konkari? *
Jos olet ostanut tällä pääsykoekaudella itseopiskelumateriaalin, etäkurssin tai lähikurssin, mutta haluat vaihtaa sen (pidempään) kurssiin, niin ilmoita se lisätietokentässä lomakkeen lopussa. Vanha tuote hyvitetään sinulle täysimääräisesti, mutta vastaa allaolevissa kysymyksissä kuin et olisi ostanutkaan nyt pois vaihtamaasi tuotetta. Itseopiskelumateriaalin ja etäkurssin vaihdossa lähikurssiin Mafynetti-tablettisi muuttuu lainatabletiksi, jonka palautat pääsykokeen jälkeen.
3. Milloin haluat aloittaa valmentautumisesi? *
Voit valita päivän, joka on aikaisintaan seitsemän arkipäivän kuluttua ilmoittautumisesta. Sinulle lähetetään lasku varausmaksusta (700 €) heti ilmoittautumisen jälkeen. Jos sinulla ei vielä ollut Mafynetti-tablettitietokonetta, se postitetaan sinulle valitsemaasi aloituspäivään mennessä. Opiskeluvalmennus alkaa kahden viikon sisällä tabletin postituksesta. Lukuvuoden 2018-2019 kurssien opiskeluvalmennus alkaa kuitenkin aikaisintaan 1.9.2018. Jos ilmoittautuminen tapahtuu alle viikon päästä kurssin ensimmäisestä oppitunnista, niin saat tabletin ensimmäisellä oppitunnillasi opettajalta.
MM
/
DD
/
YYYY
Lisätietoja / Kaveriporukka
Haluan lisätietoja / ilmoitan kaverin. Kirjoita kanssasi ilmoittautuvien kavereiden nimet ja puhelinnumerot.
Your answer
Sinun yhteystiedot
Nimi *
(Etunimi Sukunimi)
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Kotiosoite *
Your answer
Postinumero *
Your answer
Postitoimipaikka *
Your answer
Puhelinnumero *
muotoa: 0401234567
Your answer
Mistä sai tiedon lääkiskursseistamme? *
Maksaminen
Kuinka pitkän maksuajan haluat *
Ilmoittauduttuasi saat varausmaksusta laskun kurssipaikan vahvistuksen yhteydessä (700€). Varausmaksun eräpäivä on 14 päivää tilauksesi käsittelystä. Kurssitabletti toimitetaan sinulle yllä valitsemaasi aloituspäivään mennessä. Kuitenkin tabletti toimitetaan vasta sen jälkeen, kun varausmaksun suoritus näkyy tilillämme. Kurssitabletin kanssa samaan aikaan toimitettava loppulasku jaetaan valintasi mukaan yhteen tai useampaan samansuuruiseen erään, joiden eräpäivät ovat kuukauden välein. Loppulaskun ensimmäinen eräpäivä on kahden viikon päästä yllä valitsemastasi aloituspäivästä. Varausmaksun ja loppulaskun eräpäivillä on kuitekin aina vähintään kuukausi eroa.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Antti Suominen Oy. Report Abuse - Terms of Service