Formular Recomandare Candidaţi Premiile LSRS pentru Excelenţă Academică în Străinătate
Liga Studenților Români din Străinătate organizează concursul „Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate”, premii ce vor fi decernate, ca în fiecare an, în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate de pe 5 ianuarie 2017. Pentru al optulea an consecutiv, LSRS premiază tinerii români ale căror rezultate academice și extra-curriculare au atins nivelul de excelență pe plan internațional.

Candidații recomandați prin acest formular vor fi ulterior contactați de echipa LSRS pentru a fi invitați să aplice în cadrul competiției. Va asigurăm ca toate datele din acest formular rămân confidențiale și că nu vor fi folosite în alte scopuri în afară de cele aferente Premiilor LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate.

Toate detaliile despre concurs le găsiți la adresa: http://bit.ly/galalsrs2017concurs

LSRS vă mulțumește pentru contribuția dumneavoastră la promovarea studenților români cu rezultate excepționale și vă așteaptă la Gala Studenților Români din Străinătate! Rezervaţi-vă un loc în seara Galei completând următorul formular: http://bit.ly/galalsrs2017inscriere

Numele si prenumele dumneavoastră *
Your answer
Adresa de e-mail a dumneavoastră *
Your answer
Numele si prenumele candidatului recomandat *
Your answer
Adresa de e-mail a candidatului recomandat *
pot fi adaugate mai multe adrese daca este cazul
Your answer
Categoria pentru care recomandați candidatul *
Alte observatii
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Liga Studentilor Romani din Strainatate. Report Abuse - Terms of Service