Transformatorjeva akademija Gledališča zatiranih 2017– MASTER
Spoštovan_a,
dobrodošla_el v prijavnici na TAGZ 2017 - MASTER,  nadaljevalno usposabljanje za mojstre (aka. jokerje) Gledališča zatiranih. Namenjeno je mladim, mladinskim delavkam_cem, aktivistkam_om, (socialnim) pedagoginjam_om, andragoginjam_om, psihologinjam_om, socialnim delavkam_cem in drugim -oginjam_om, zainteresiranim za izpopolnjevanje v metodologijah aktivističnega in gledališkega dela.

V prvih dneh maja te bomo po elektronski pošti obvestili o izboru oz. sprejemu na izobraževanje. Prednost boste imeli mladi do 29 let z oprijemljivimi predlogi za nadaljnjo uporabo tehnik Gledališča zatiranih pri delu s ciljno skupino mladih.
Pozor! To ne pomeni, da sprejmemo zgolj ta profil udeležencev, zato kar pogumno ...

TAGZ je brezplačen, vendar bomo pred dokončno potrditvijo sprejema med udeležence pobirali varščino v vrednosti 50 EUR. Varščino ti bomo v celoti povrnili ob uspešno zaključenem izobraževanju in izpolnjevanju pogojev sodelovanja (85% prisotnost in izvedba aktivnosti z uporabo osvojenih tehnik).

Prosimo, da si pri izpolnjevanju prijave pozorna_en pri vpisovanju svojih osebnih podatkov, saj jih bomo (v primeru uspešno zaključenega usposabljanja) uporabili za izdajo potrdila.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime in priimek *
Datum rojstva *
MM
/
DD
/
YYYY
E-pošta *
Telefonska številka *
Opiši svojo motivacijo za udeležbo v usposabljanju. *
Kakšne so tvoje izkušnje na področju Gledališča zatiranih in/ali različnih drugih oblik aktivizma? *
Kako nameravaš pridobljeno znanje uporabljati po končanem izobraževanju? *
Napiši konkretno idejo!
Obveščen_a sem o zgoraj prebranih pogojih sodelovanja v Transformatorjevi akademiji Gledališča zatiranih 2017 in jih v celoti sprejemam (v kolikor je tvoj odgovor 'NE' ali 'drugo', prosimo, zapiši razloge). *
Required
Dodatna pojasnila, opombe, vprašanja, čestitke in pozdravi ...
Hvala za prijavo pa spočij si!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy