Request edit access
Prijava na posvet z mladimi LGBTIQ+

V okviru projekta "Tukaj smo! Skupaj delujemo.", bomo v Društvu Parada ponosa izvedli strukturirani dialog, za katerega potrebujemo prav tebe!

LGBTIQ+ mladi se v svojem vsakdanjem življenju soočajo z vrsto ovir, diskriminacijo in nasiljem zaradi svoje spolne usmerjenosti in/ali spolne identitete. Na posvetu se bomo z mladimi LGBTIQ+ osebami pogovarjali prav o problemih s katerimi se srečujejo ter njihovimi predlogi in pogledi na to kake rešitve potrebujemo in kdo je za njih odgovoren.

Strukturirani dialog je namreč instrument s katerim mladi, preko participacije v civilni družbi in preko sodelovanja v sistemu predstavniške demokracije, dobijo priložnost za neposredno sodelovanje pri dialogu z odgovornimi za mladinsko politiko.

Vse ki se boste udeležile_i posveta, prosimo, da izpolnite anketo (https://www.1ka.si/a/119773), ki nam bo dala vpogled v teme, ki jih bomo obravnavali.

Posvet se bo odvijal 13. maja in 20. maja 2017, oba termina lahko sprejmeta največ 20 udeleženk_cev - zato pohiti s prijavo ;)

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Priimek, ime *
Email naslov *
Kraj stalnega prebivališča *
Kraj bivanja *
Izbran datum sodelovanja *
Required
Starost *
Potreboval_a bom povrnjene potne stroške
Clear selection
Če ste izbrali sodelovanje 20. 5. , ali boste potrebovali prenočišče? *
Telefonska številka
Za lažjo organizacijo nam prosim javite kakšne posebnosti glede prehrane ali drugih posebnosti
Veganska/vegetarijanska prehrana, intolerance, gibalna oviranost ipd.
Ste izpolnili anketo (https://www.1ka.si/a/119773)? *
Ker želimo zagotoviti, da bo na posvetu zastopana raznolikost LGBTIQ+ mladih, te prosimo, da nam poveš, če se identificiraš s katero od spodnjih kategorij (opcijsko)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy