Aanvraagformulier Rock Werchter 2017
De gegevens die u invult, worden enkel gebruikt voor Rock Werchter en de interne database van Inter (voormalig gekend als Intro vzw). Inter verbindt zich ertoe persoonlijke gegevens onder geen enkele voorwaarde door te geven aan derden. U kan altijd vragen uw gegevens te wissen of in te kijken door een e-mail te sturen naar rockwerchter@inter.vlaanderen.

Personen met een handicap moeten voor Rock Werchter festivaltickets bestellen via de gewone weg (dus geen speciale tickets voor Rock Werchter, wel speciale tickets voor TW Classic, Werchter Boutique, of andere dagconcerten op de weide van Werchter).
OPGELET: voor de ADL-camping op Rock Werchter zijn sinds dit jaar wel specifieke tickets nodig!
Lees alle info omtrent de specifieke tickets aandachtig via de website van het evenement.

Gelieve uw aanvraag te doen voor 8 juni 2017!

logo Rock Werchter 2017
Persoonsgegevens
Familienaam persoon met een handicap
Your answer
Voornaam persoon met een handicap
Your answer
Contactpersoon
Enkel invullen indien de persoon met een handicap niet zelf de contactpersoon is
Your answer
E-mailadres
Your answer
Gsm-nummer
Your answer
Straatnaam
Your answer
Huisnummer
Your answer
Bus
Your answer
Postcode
Your answer
Gemeente
Your answer
Land
Enkel noodzakelijk indien geen adres in België
Your answer
Aard van de beperking
Ook mensen met een tijdelijke beperking kunnen gebruik maken van de faciliteiten, vermeld dit dan duidelijk bij 'other'.
Required
Faciliteiten voor mensen met een handicap
Op basis van uw beperking wordt door Inter beslist van welke faciliteiten u gebruik kan maken. U zal hiervan een bevestiging krijgen na ontvangst van uw bewijs van handicap. Hiervoor dient u een scan/kopie/foto van een medisch bewijs/blauwe kaart door te sturen naar rockwerchter@inter.vlaanderen. Vermeld zeker uw naam & het evenement in alle communicatie.
Opgelet: SPECIFIEKE TICKETS AAN TE KOPEN VOOR GEBRUIK VAN DE ADL-CAMPING!!!
Hebt u een doorlaatbewijs nodig zodat u gebruik kan maken van de voorbehouden parkeerplaatsen vlakbij de ingang voor bezoekers met een handicap?
Per persoon met een handicap kan maximaal 1 parkeerkaart per voertuig aangevraagd worden. De bezoeker met beperking komt dus met de wagen en er dient bijgevolg dus ook een voertuig geparkeerd te worden (in dit geval houden wij een parkeerplaats voor u vrij op de voorbehouden parking vlakbij de ingang).
Hebt u een doorlaatbewijs nodig zodat u vlakbij de ingang voor bezoekers met een handicap afgezet kan worden?
Mensen worden afgezet (en dus Kiss&Ride) in deze zone. Je kan er dus niet parkeren. De wagen rijdt nadien terug weg (blijft niet op het evenement) en er dient dus geen parkeerplaats te worden voorzien.
Wenst u te kamperen op de voorbehouden camping? Opgelet: specifieke tickets noodzakelijk!
Opgelet: voor gebruik van de ADL-camping zijn specifieke campingtickets nodig. Deze camping beschikt over aangepast sanitair en verzorgingsruimte. Mobilhomes/campers worden niet toegelaten en het is verboden om in het voertuig zelf te overnachten. We hebben slechts een beperkte oppervlakte ter beschikking dus vragen iedereen niet meer plaats in te nemen dan nodig (in een 2-persoonstent moeten dus bv.ook 2 personen overnachten). Wie meer plaats nodig heeft omwille van zijn/haar handicap, kan dat hieronder aangeven.
Met hoeveel personen komt u overnachten op de camping (inclusief uzelf)?
Per persoon met een handicap kunnen 4 vrienden mee op de voorbehouden camping. Bestel bij je reservatie van je tickets voor de ADL-camping meteen het juiste aantal! De tickets voor de ADL-camping dienen op naam te staan van de persoon met de beperking (en niet van 1 van de begeleiders).
Hebt u omwille van uw beperking meer plaats nodig dan hierboven beschreven staat, gelieve dan hieronder te omschrijven waarom dit zo is.
Your answer
Hebt u om medische redenen elektriciteit nodig op de camping?
Indien wel, dan dient u zelf een voldoende lange verlengkabel mee te brengen.
Geef hieronder een korte toelichting waarom u elektriciteit nodig hebt op de camping.
Indien u geen elektriciteit nodig hebt kan u hieronder nvt schrijven (niet van toepassing). Er wordt enkel elektriciteit voorzien tot aan de tent indien dit omwille van de beperking noodzakelijk is (bv. slaapapneu of andere elektrische toestellen). Elektrische rolstoelen kunnen opgeladen worden in de verzorgingstent waar een oplaadpunt voorzien is (dus in dat geval geen stroom tot aan de tent mogelijk).
Your answer
Heeft u medicatie bij die koud bewaard moet worden?
Indien enkel medicatie dient koud gelegd te worden en geen overige faciliteiten nodig zijn op de ADL-camping, verwijzen wij u door naar camping Hive (waar de medicatie koud bewaard kan blijven bij de EHBO-post die voorzien is). In dit geval kan u geen gebruik maken van de ADL-camping.
Heeft u assistentie nodig van onze Inter-vrijwilligers tijdens het festival?
Required
Wenst u gebruik te maken van de alternatieve ingang voor mensen met een handicap?
Max. 1 begeleider mag u hierlangs vergezellen. Zo hoeft u niet in de massa aan te schuiven en geraakt u vlot binnen en buiten het festivalterrein.
Is het voor u noodzakelijk dat u toegang heeft tot de rolstoelpodia op de festivalweide?
Er mag max. 1 begeleider met u mee op het platform, rolstoelgebruikers krijgen voorrang.
Is het noodzakelijk dat u een klapstoel mee op het terrein mag nemen om te kunnen rusten?
Mensen die slecht te been zijn mogen uitzonderlijk zelf een klapstoel meebrengen (aanvraag op voorhand is verplicht). Klapstoelen tot 50 cm. (zonder rugleuning) worden sowieso toegelaten. Hiervoor is geen aanvraag nodig.
Wenst u gebruik te maken van de ringleiding op het festival?
Een ringleiding zorgt ervoor dat voor mensen met een hoorapparaat alle randgeluiden worden weggefilterd. Zo kan je optimaal van een optreden genieten.
Op welke datum komt u aan op het festival?
De ADL-camping/parking gaat pas open op donderdagochtend 8u00. Het is niet nodig/mogelijk eerder te arriveren. Uw plaats is gereserveerd.
MM
/
DD
/
YYYY
Op welke datum verlaat u het festival?
De ADL-camping/parking sluit op maandag 12u00. Tegen die tijd moet iedereen het kampeerterrein verlaten hebben.
MM
/
DD
/
YYYY
Als er relevante zaken zijn die nog niet aan bod zijn gekomen in de vragenlijst, dan kan u die hieronder kwijt.
Your answer
Ik begrijp dat mijn aanvraag pas definitief is na het doorsturen van een kopie van de blauwe parkeerkaart of een medisch bewijs en na het ontvangen van een goedkeuring per mail.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Toegankelijk Vlaanderen. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms