Jornada portes obertes LIFE ECORKWASTE
21 de juny de 2017

El consorci del projecte, format per la UPC, com a coordinador, l'Institut Català del Suro (membre de la xarxa Tecnio), la Fundació CTM Centre Tecnològic (Eurecat-CTM) (membre de la xarxa Tecnio), l’empresa Typsa i el Clúster Vitivinícola Català INNOVI, us conviden a la jornada de portes obertes que tindrà lloc a la seu del Centre Tecnològic de Manresa per poder visitar la Planta de Gasificació que s'està treballant en el marc del projecte LIFE ECORKWASTE.

Ecorkwaste
L'objectiu principal del projecte és la valorització del subproducte del suro granulat mitjançant la demostració de la viabilitat tècnica, mediambiental i econòmica. D'una banda, el subproducte del suro a diferents granulometries s'emprarà com a material absorbent en els aiguamolls per l'eliminació de compostos orgànics en un sistema de tractament d'aigües residuals. Per l'altra banda, es valoritzarà el potencial energètic mitjançant un procés de gasificació de les diferents granulometries de suro.

El projecte Ecorkwaste està co-finançat pel programa europeu LIFE, el qual és l'únic instrument financer de la Unió Europea dedicat, de manera exclusiva, al medi ambient. El seu objectiu general és contribuir al desenvolupament sostenible finançant projectes enfocats a l'aplicació de l'eficiència ambiental i de recursos.

Programa
09:45 – 10:00 Recepció d’assistents

10:00 – 10:15 Benvinguda – Impuls de l’economia circular des d’EURECAT-CTM
Dr. Miquel Rovira, Director de la Unitat de Sostenibilitat d’Eurecat-CTM

10:15 – 10:30 Presentació del Programa LIFE
Biel Quer, Coordinador de Projectes Internacionals d’Eurecat-CTM

10:30 – 11:00 Projecte LIFE ECORKWASTE
Visualització del vídeo del projecte
Joan de Pablo. Coordinador Projecte Ecorkwaste. Departament Enginyeria Química. Universitat Politècnica de Catalunya

11:00 – 12:00 Pausa/Cafè i Visita per torns a la Planta de Gasificació
Jordi Macià/Frederic Clarens. Eurecat-CTM
Santiago Sahuquillo. TYPSA

12:00 – 12:15 Experiències LIFE: Vint-i-cinc Anys de Projectes en el sector vitivinícola i surer
Patrícia Jové. Responsable d’R+D. Institut Català del Suro

12:15 – 12:30 Presentació de Projectes LIFE
LIFE+ Vinyes x Calor
Clara Santamaria. Clúster Manager. INNOVI
LIFE+ REAGRITECH
Jordi Morató. Coordinador Projecte Reagritech. Coordinador Càtedra UNESCO de Sostenibilitat. Universitat Politècnica de Catalunya

12:30 – 13:00 Taula Rodona i preguntes dels assistents

13:00 – 13:05 Cloenda

Inscripcions
Nom i Cognoms *
Your answer
Empresa *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Com has conegut aquesta jornada? *
Política de privacitat *
L'afectat queda informat i consent que les dades recollides, conforme al previst en la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal i del Reial Decret 1720/2007 del Reglament de desenvolupament de la LOPD, seran incloses en un fitxer inscrit en el Registre General de Protecció de Dades, el Responsable del qual és l'Associació AEI INNOVI. La finalitat del fitxer "TERCERS" és permetre la gestió i atenció als clients. Gestió administrativa, de comandes, cobraments i pagaments, reclamacions i incidències, i qualsevol altra, necessària per al manteniment de la relació comercial. Així mateix, podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, presentant o enviant una sol·licitud per escrit dirigida a Pl. Àgora (pol. Ind. Domenys II), núm. 1 a la localitat de Vilafranca del Penedès (Barcelona) o a través de correu electrònic a info@innovi.cat i acompanyada d'una fotocòpia del seu DNI o document acreditatiu equivalent i indicant en l'assumpte "BAIXA PROTECCIÓ DE DADES".
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Associació AEI Innovi. Report Abuse - Terms of Service