Request edit access
Vándorbölcső
Ezen az űrlapon várjuk a jelentkezéseket a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom vándorbölcsőire, melyeket Czotter András asztalos mester, az Ágymester Manufaktúra tulajdonosa adományozott nekünk.
A Mozgalom két bölcsőt saját szervezésben vándoroltat szerte az országban. További bölcsők helyi szervezeteknél járnak köbe, akiknél szintén érdeklődhetsz, ha a környékükön laktok. További információ: http://www.haromkiralyfi.hu/

A bölcsőkre általában több jelentkező is van, ezért legtöbbször sorsolás útján döntjük el, melyik családhoz kerülhet. Egy-egy bölcső 4-6 hónapig van egy családnál, amíg a baba ki nem növi, így a sorsolási időpontot csak egy-két héttel korábban tudjuk aktuálisan megadni.

A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom célja, hogy a kívánt gyermekek megszülessenek. A vándorbölcső annak a jelképe, hogy a család gyermekvállalása nem egyéni feladat, hogy szeretettel, segítséggel mellettetek áll egy közösség.

Kérjük akkor jelentkezzetek, ha tudjátok vállalni, hogy, ha "bölcsőtulajdonosok" lesztek pár képet rendelkezésünkre bocsátotok a babával és a bölcsővel, melyet megjelentetünk fórumainkon. Azzal, hogy kis nyilvánosságot vállaltok, ti is a családbarát szemlélet terjesztését szolgáljátok. A bölcső mellett egy könyv is körbejár, amibe minden babáról pár gondolat, kép is bekerül, ebben is számítunk az együttműködésre.

Ha további kérdésed volna, tedd fel az űrlap végén, vagy a gesztes.olympia@haromkiralyfi.hu címen!

Hozzájárulok az adataim kezeléshez és nyilvántartásba vételéhez. *
Neved *
Your answer
"Viszonyod" a születendő babához
pl. anya, apa, nagyszülő
Your answer
E-mail cím *
A jelentkezőket e-mailben értesítjük a vándorbölcső várható sorsolásáról. Kérjük, olyan címet adjál meg, amit biztos olvasol!
Your answer
Telefonszám
Telefonon csak nagyon ritkán keresünk, ha nem érnénk el e-mailon.
Your answer
A baba várható érkezésének ideje *
Ha nem is tudod a "hivatalos időpontot", írjál be egy dátumot, hogy mindig az aktuálisan érkező babák között tudjuk sorsolni a bölcsőt!
MM
/
DD
/
YYYY
A család címe, ahová a babát várjátok, ahová a bölcsőt el kell juttatni, ha ti kapnátok *
A bölcső eljuttatásában kérni szoktuk a szerencsés családok segítségét is. Lapra szerelt állapotban könnyen szállítható.
Your answer
Írjatok pár mondatot a családotokról és arról, hogy miért szeretnétek a bölcsőt?
Your answer
Honnét hallottatok a vándorbölcsőről?
Vállaljuk a vándorbölcsővel járó (előre egyeztetett) nyilvánosságot. Vállaljuk, hogy használat után tisztán és megkímélt állapotban adjuk tovább a bölcsőt. *
A bölcsők sorsolásán csak azok vehetnek részt, akik a fentieket vállalni tudják. Nyilvánosság legtöbb esetben pár fénykép facebookon való megosztását jelenti, illetve ezek felhasználását szóróanyagainkban, cikkekben. Interjúra vagy más megjelenésre csak akkor kerül sor, ha azt vállalja külön is a család .
Megjegyzés, kérdés
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service