Dutch Elite Development Camp 2017
IJshockey Nederland organiseert wederom een professioneel trainingskamp voor U12- en U15-spelers in het Nationaal IJshockey Centrum te Eindhoven. Het Dutch Elite Development Camp 2017 vindt plaats van maandag 14 tot en met vrijdag 19 augustus 2017 in het IJssportcentrum Eindhoven, Antoon Coolenlaan 3 te Eindhoven. De spelers worden getraind door absolute toptrainers uit Zweden, Tsjechië, USA en Nederland!

Word een completere ijshockeyer en leer van de beste trainers/coaches!
Een superleuke week om nooit te vergeten, waarbij veel aandacht wordt besteed aan techniek, tactiek, spelinzicht, fitheid, mentale weerbaarheid, coördinatie en kracht. Deelnemers aan deze ideale en unieke leerschool worden individueel begeleid in hun ontwikkeling als ijshockeyer. Door de wijze van begeleiding kunnen de deelnemers zichzelf na het Development Camp verder ontwikkelen.

Na de inschrijving volgt een factuur naar het opgegeven e-mailadres. Deze factuur dient uiterlijk voor aanvang van het kamp betaald te zijn.

Annuleringskosten
Bij annulering tot uiterlijk een week voor aanvang van het trainingskamp wordt een bedrag van EUR 95,00 in rekening gebracht. Bij annulering minder dan 1 week voor aanvang van het trainingskamp wordt een bedrag van EUR 200,00 in rekening gebracht. Bij annulering minder dan 48 uur voor aanvang van het trainingskamp wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Achternaam
Your answer
Voornaam
Your answer
Geboortedatum
MM
/
DD
/
YYYY
Positie
Geslacht
Required
Lengte (in cm)
Your answer
Lid van ijshockeyvereniging (plaats)
Your answer
E-mailadres
Your answer
Straatnaam en huisnummer
Your answer
Postcode en woonplaats
Your answer
GSM-nummer
Your answer
Overnachting
Bijzonderheden: dieet, eetvoorschriften, allergieën
Your answer
Maat t-shirt
Klik aan hetgeen van toepassing is. Genoemde prijzen zijn inclusief maaltijden, begeleiding, shirt en souvenir.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of IJshockey Nederland. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms