PRIMUL EVENIMENT CU DOUG POLLOCK IN ROMANIA - PUTEREA CONVERSATIILOR SPIRITUALE CARE DECURG NATURAL
Vă rugăm să completați următorul formular de înscriere pentru a putea participa la acest eveniment in Suceava. Miercuri, 24 Mai, ora 17.00-21.00, la Restaurant Bucovina, vă așteptăm pentru conferința cu Doug Pollock: Puterea conversatiilor spirituale care decurg natural. Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina evenimentului: www.alege-viata.ro/eveniment-doug-pollock Detaliile pentru plata online le găsiți la sfârșitul acestui formular. Plata se poate face si cash, la intrare. Veți primi un e-mail de confirmare după ce v-ați înregistrat și alte informații adiționale despre training.
Nume si prenume
Your answer
Telefon
Your answer
Email
Your answer
Ocupație
Your answer
Din ce biserica/ organizatie faceti parte?
Your answer
Ce întrebare ai dori să adresezi vorbitorului?
Your answer
Plata se poate face și la intrare. Dacă doriți să plătiți cu cardul, mai jos aveți detalii.
Costul de participare este de 20 de RON de persoana. În preț intră costurile conferinței, pauza de cafea si o gustare. Plata se poate face la intrare, cash, prin transfer bancar sau cu cardul. Datele pentru transfer bancar: Asociaţia Alege Viaţa CUI 4888424, BCR Sucursala Plevnei, Calea Plevenei, 90-92, Sector 1, Bucureşti Contul Bancar: RO 72 RNCB 0071 0114 2708 0001, Cu specificatia - eveniment 24 mai Suceava

Pentru plata cu cardul, accesați: www.alege-viata.ro/pollock . Cartea lui Doug Pollock, Spațiu pentru Dumnezeu va putea fi achiziționată la conferință.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Hux.ro. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms