Trappenloop 2017 "Het Vergeten Kind"
In dit formulier kunt u zich aanmelden voor de Trappenloop 2017 voor Het Vergeten Kind.

De Euromast Trappenloop is een leuke en unieke kans om je uithoudingsvermogen te testen. Op 24 juni worden de trappen van de Euromast omgetoverd tot het decor van een uitdagend sportevenement. Normaal zijn de trappen van de Euromast niet open voor publiek, maar tijdens de Trappenloop heb je de kans om de 589 treden zo snel mogelijk te beklimmen. De snelste loper ooit was in 1 minuut en 47 seconden boven!

Het streven is dat iedere deelnemer minimaal 100,- sponsorgeld verzamelt onder vrienden, familie en collega’s. Van dit bedrag kunnen 2 (vergeten) kinderen tijdens de zomervakantie genieten van een geheel verzorgd dagje uit! Om zoveel mogelijk geld op te halen in je omgeving, kan een team een actie aanmaken op justgiving.com of splitagift.nl. Alle opbrengsten komen voor 100% ten goede aan Het Vergeten kind.

Het team dat het meeste geld binnenhaalt voor Het Vergeten Kind, wint een uitgebreide brunch voor 2 personen op de Euromast!

Het inschrijfgeld bedraagt €19,95 per persoon. Loopt u mee in een team, dan dient ieder teamlid zich individueel aan te melden.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Stichting Het Vergeten Kind. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms