Intresseanmälan till nästa Transit-omgång
Välkommen till en veckas dagläger med samtal och aktiviteter för dig i åldern 15-25 år som har funderingar kring din könsidentitet!

Vi träffas på eftermiddagarna måndag till lördag för att prata om sånt som har med kön och trans att göra. Tanken med gruppen är att du ska kunna vara dig själv och träffa andra med liknande erfarenheter. Om vädret tillåter åker vi till olika utflyktsmål i Göteborg som vi kommer överens om tillsammans, och har våra träffar till exempel vid en sjö eller i en park eller på en skärgårdsö, förutsatt att det är platser som känns trygga för alla i gruppen. Om det regnar ses vi istället i RFSL:s lokaler på Stora Badhusgatan 6 i Göteborg. I sådana fall varvar vi samtalen med att till exempel titta på film och göra skriv- och dramaövningar, kopplade till könsidentitet, utefter de önskemål som finns i gruppen.

Oavsett om du precis har börjat fundera eller om du har tänkt på det här hela livet, är detta ett läger där du ska kunna vara dig själv och prata om det du behöver. Kanske stämmer din könsidentitet inte överens med det kön som registrerades vid födseln. Kanske känner du dig som varken kille eller tjej, kanske kan det variera. Kanske vill du förändra din kropp så att den mer känns som din kropp, eller så har du andra erfarenheter och funderingar. Detta och mycket mer snackar vi om på lägret. Det som du tycker är viktigt, tycker vi är viktigt.

Lägret hålls av ledare som själva har erfarenhet av att vara trans. Vi arbetar utifrån ett metodmaterial som framtagits av RFSL för att prata om könsidentitetsfrågor i grupp. Det är ett upplägg där vi pratar om olika teman på varje träff och gör övningar kring temat förutom att prata.

Om du anmäler dig till lägret är det viktigt att du vill och kan vara med hela veckan. Samtalen hålls på svenska. Att delta på lägret är gratis och varje dag bjuder vi på fika.

När: 2-7 juli kl 12-16. Plats: Olika platser utomhus i Göteborg, eller i RFSL:s lokaler på Stora Badhusgatan 6 Göteborg, våning 9.

För att lämna intresse om att delta på lägret anmäler du dig i formuläret nedan. Sista datum att anmäla dig är 10 juni. Du får svar på om du fått en plats 11 juni.

Om du har frågor kan du maila kurator(a)goteborg.rfsl.se.

Email address *
Namn (ditt egenvalda namn) *
Your answer
Ålder *
Telefonnummer *
Your answer
Jag kan vara med vid alla sex tillfällen *
Måndag 2 juli 12-16, tisdag 3 juli 12-16, onsdag 4 juli 12-16, torsdag 5 juli 12-16, fredag 6 juli 12-16 och lördag 7 juli 12-16.
Matpreferenser *
Required
Matallergier *
Required
Skriv gärna något om varför du vill vara med i Transit
Your answer
Jag godkänner att RFSL Göteborg sparar de uppgifter jag lämnar i detta formulär *
Uppgifterna används endast för att kunna kontakta dig angående Transit och raderas 26 månader efter avslutad kontakt. Du kan också när som helst kontakta kurator@goteborg.rfsl.se och be om att ta del av vilka uppgifter du lämnat och/eller om att de ska raderas.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of RFSL. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms