Magyar Gestalt Egyesület - Tagság - Belépési nyilatkozat
Alulírott, bejelentem belépési szándékomat a Magyar Gestalt Egyesületbe.
Kijelentem, hogy az Egyesület Alapszabályát megismertem, azzal egyetértek, és az abban foglaltakat magamra nézve kötelezőnek tartom, az ott meghatározott kötelezettségeket teljesítem.
Kijelentem továbbá, hogy az Egyesület 2008. december 10-i elnökségi ülésén módosított 4/2003. számú Közgyűlési Határozatában meghatározott összegű tagdíj fizetését vállalom (januártól decemberig: 18 000  Ft). A tagdíj fizetés a MaG Elnökség 2017/2 határozata alapján az alábbiak szerint történik:

2017/2 Határozat a tagdíj fizetés rendjéről és a tagdíjak számlázásáról

Határidők:
A tagdíj fizetés határideje minden év február 28-a.
Az Alapszabály a tagdíj fizetés végső határidejének az adott év március 31-t jelöli meg.

Számlázás:
Az Egyesület adminisztrátora az adott év február 15. napjáig díjbekérőt küld (vagy a belépést követően). A számlát a befizetést követően állítjuk ki és küldjük meg. (Kártyás fizetésnél automatikusan, átutalásnál néhány napon belül.)

Mivel az Egyesület tagjai magánszemélyként vannak nyilvántartva az Egyesület tagjai között, ezért a számlát a tagok nevére, címére állítjuk ki. Nem jogszerű cégnévre számlát kiállítani.

Számlafizetés:

Átutalással az Egyesület Raiffeisen Banknál vezetett bankszámla számára,: 12010240-01574970-00100008
Az elektronikus számlához tartozó linket használva, a Szamlazz.hu oldalon azonnali bankkártyás fizetéssel - SimplePay.

Adatkezelés:
A nyilatkozatom értelmében hozzájárulok ahhoz, hogy a Magyar Gestalt Egyesület személyes adataimat a tagsággal szükségszerűen együtt járóan tárolja, kezelje az egyesületi ügyintézéshez szükséges mértékig és ideig, valamint a tagsági jogviszonyhoz kapcsolódóan kapcsolattartási célra felhasználja.

Adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztatás és érintetti igények bejelentése: Magyar Gestalt Egyesület, 2051Biatorbágy, Baross Gábor utca 19., e-mail cím: elnokseg@gestalt.hu

Az űrlapon piros csillaggal(*) jelölt kérdések kitöltése kötelező.

Köszönettel, a MaG Elnöksége

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Belépő neve: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Levelezési cím: *
Aláírás:
Kérjük, hogy a véglegesített nyilatkozatot nyomtasd ki, írd alá és elektronikus formában küld el a admin@gestalt.hu e-mail címre.
Belépés dátuma: *
MM
/
DD
/
YYYY
Feliratkozom a MaG Egyesület hírlevelére amellyel a tagsággal kapcsolatos hírekről, eseményekről, programokról, kedvezményekről kapok értesítést. *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Magyar Gestalt Egyesület. Report Abuse