Registre d'assistència
Espai reservat per autoritats
Nom i Cognom *
Your answer
Càrrec *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Població *
Your answer
Us informem de que en compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el seu Reglament de desenvolupament, l’associació Grup d'Empreses de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació del Maresme (en endavant, “GENTIC”) i Tomás Cascante Conde (en endavant, TERTÚLIA DIGITAL) que les dades personals recollides a través d' aquesta pàgina, i qualsevol altre mitjà d’inscripció, seran tractades amb la finalitat de gestionar les inscripcions rebudes pel GENTIC DAY, així com l’organització de la jornada.
Tant GENTIC com TERTÚLIA DIGITAL disposen de la seva pròpia Política de privadesa, sent cadascuna responsable del tractament de les dades que realitzi.
Així mateix, t’informem que les dades de caràcter personal rebudes per la gestió d’inscripcions pel GENTIC DAY seran incorporades en els fitxers creats i mantinguts sota la responsabilitat de GENTIC i TERTÚLIA DIGITAL, amb la finalitat de gestionar l’enviament de informació, via ordinària o electrònica, relativa als seus serveis i/o esdeveniments que organitzi. Aquesta acceptació té caràcter revocable.
Podràs exercir el teu dret a accedir, rectificar i cancel·lar aquestes dades, o bé a oposar-te al tractament de les teves dades de caràcter personal per part de GENTIC, dirigint la teva sol·licitud, per escrit, al Carrer Ernest Lluch 32, 08302, Mataró, Barcelona (Tecnocampus Mataró Maresme, Edifici TCM2), o a info@gentic.org, adjuntant a aquesta sol·licitud fotocopia del teu D.N.I., passaport o qualsevol altre document vàlid.
En el cas que vulguis exercir el teu dret a accedir, rectificar i cancel·lar aquestes dades, o bé a oposar-te al tractament de les teves dades de caràcter personal per part de TERTÚLIA DIGITAl podràs dirigir-te, per escrit, al Carrer Aribau 276, 1r 1a, 08006 Barcelona, o mitjançant un e-mail a legal@tertuliadigital.com, adjuntant a aquesta sol·licitud fotocopia del teu D.N.I., passaport o qualsevol altre document vàlid.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Gentic, Grup d'Empreses TiC del Maresme. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms