Workshops!
Met ons 125-jarig bestaan hebben wij het hele jaar workshops. Geef je hieronder op en wij mailen je ongeveer 2 weken van te voren nog even met de exacte details.

:: Altrex Veilig werken ::
Uitleg aanpassingen mbt het opbouwen van rolsteigers, de nieuwe regels die sinds 1 januari 2018 gelden, verplichten u om bij betreding van het platform rondom leuningen te hebben. Altrex biedt hiervoor een vernieuwd leuningframe aan genaamd: Safe-Quick.)

:: Dynamic Veiligheidsbrillen en valbeveiliging ::
Demo vanaf 8:00 uur | Workshop vanaf 15:00 uur Dynamic gaat u alles vertellen over versterkte en standaard veiligheidsbrillen en andere pbm artikelen die wij verkopen in onze winkel, maar ook over het gebruik en toepassen van valbeveiliging.

:: DOM ELS en Eniq Toegangscontrole ::
De elektronische en mechanische sluitsystemen van Dom doen meer dan alleen maar intelligente netwerken ondersteunen. De elektronische oplossingen van Dom zijn duurzaam, efficiƫnt, veilig en gebruiksvriendelijk. Zij vertellen u hierover alles.

:: Bouwbeurs '125 jaar!' ::
Diverse workshops gedurende de gehele dag, waaronder Gadella met uitleg over diverse Lasertoepassingen en digitale afstandmeters. Verder zal Tremco Ilbruck u alles bijbrengen over luchtdichtbouwen.

:: Den Braven Toepassing en gebruik ::
Uitleg over de nieuwe lijmkitten, flex en lijm purschuimen en de diverse toepassingen hiervan. Ook zullen de afdichtingskitten de revue passeren.

Aan welke workshop of workshops wil je helemaal gratis meedoen?
Wat is je naam?
Your answer
Wat is je e-mailadres?
Your answer
Bij welk bedrijf ben je werkzaam?
Your answer
Met hoeveel mensen kom je naar de workshop?
Your answer
Als je nog andere op- of aanmerkingen kwijt wilt dan graag hieronder achterlaten. Indien nodig dan komen wij daar uiteraard op terug.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of GBI van Beijeren. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms