Startup Campus - Inkubációs Program Jelentkezés
Az Enterprise Hungary Nonprofit Kft. 2017-ben második alkalommal hirdeti meg a Startup Campus inkubációs programját. Jelentkezésedet várjuk, ha ötleteddel, vagy startupoddal fejlesztési, inkubációs lehetőséget keresel Budapesten. A képzés 2017 nyarán indul. (Megfelelő számú jelentkező esetén vidéki városokban is elindítjuk a programot.)

A jelentkezés során megadott ötleteket, adatokat bizalmasan kezeljük. Az ötletekkel történő jelentkezés célja ugyanakkor az, hogy a legígéretesebb jelentkező startupokat és ötletgazdáikat beválogassuk az inkubációba, vagyis a Startup Campus programba.

A Startup Campus program során számos inkubációs támogatást, tudást, eszközt (pl. iroda) és később pénzügyi támogatást is tervezünk biztosítani a legjobb ötletgazdák részére, térítésmentesen. Az inkubációban folyamatosan részt vesznek kockázati tőkebefektetők, akik hosszabb távon kiválasztják a legjobb potenciális befektetéseket.

Az inkubáció menete:
Stage 1: A programba bekerült csapatoknak workshop sorozatot szervezünk, melyek során üzlet- és termékfejlesztéssel, piackutatással, termékvalidálással és megjelenéssel foglalkozunk. A program első szakasza Demo Day eseménnyel zárul. Az angyalbefektetőkből, kockázati tőkealapokból álló szakmai zsűri előtt bemutatkozó csapatok közül a legjobbak bekerülnek a Stage 2-es inkubációba.

Stage 2: A csapatok részére térítésmentesen közösségi irodateret, csapatra szabott mentorálást, forrásszervezést (pályázati tanácsadás, befektetői, kockázati tőkealap bemutatkozási lehetőség) biztosítunk. A 4 hetes program ismét Demo Day-el zárul.

Stage 3: A legjobb csapat továbbléphet a következő inkubációs szakaszba, amelynek fő célja a piacépítés. Ennek keretében nemzetközi bemutatkozási lehetőséget (Get in the Ring startup verseny keretében pl.), további mentorálást és tanácsadást biztosítunk.

A jelentkezés kitöltése nagyjából 5 percet vesz igénybe, vágj neki bizalommal. Fejlesszük együtt innovációs ötletedet!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms