Request edit access
Startup Campus London 2017 - vállalkozói program || Jelentkezés
Az Enterprise Hungary idén is meghirdeti vállalkozói programját Londonban. A Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő szakmai együttműködésében megvalósuló programba várjuk a Londonban, vagy Nagy-Britanniában élő, vállalkozói motivációval, üzleti ötlettel vagy startuppal rendelkező fiatalok jelentkezését. A programba bekerülők részére 4 szombati alkalomból álló térítésmentes kurzust biztosítunk Londonban. A workshopon résztvevők segítséget kaphatnak vállalkozásuk elindításához, fejlesztéséhez. A képzéseket nemzetközi tapasztalattal rendelkező inkubációs szakemberek tartják. A legjobb vállalkozói ötletek, a programot záró Demo Day keretében egy befektetőkből álló szakmai zsűri előtt mutatkozhatnak be, melynek keretében a legjobb csapatok Hiventures által kínálat 9 millió forintos befektetési ajánlat mellett mentorálást és inkubációs lehetőséget kapnak a Startup Campus program keretén

A jelentkezés során megadott ötleteket, adatokat bizalmasan kezeljük. Az ötletekkel történő jelentkezés célja ugyanakkor az, hogy a legígéretesebb jelentkező vállalkozásokat és ötletgazdáikat beválogassuk a vállalkozói inkubációs programba. Abban az esetben is jelentkezz, ha még nincsen olyan ötlet amin dolgoznál, de szívesen csatlakoznál másokhoz egy vállalkozási ötlet kidolgozásában.

A Hiventures tőkeprogramjainak célja az inkubációs (pre-seed), magvető (seed), és korai növekedési (startup) szakaszokra fókuszáló kockázati tőkeprogramok működtetése és ezáltal az alapítás előtt álló, vagy fiatal, KFI tevékenységet végző vállalkozások támogatása.

Helyszín: Imperial College London (London SW7 2AZ)

Tervezett időpontok:

2017. április 29.. 10:00 - 16:00 - Üzleti ötlet és a csapat
2017. május 6. 10:00 - 16:00 - Vásárlói személytipizálás (Buyer / Customer Persona Model)
2017. május 20. 10:00 - 16:00 - Üzleti modell (Business Model Canvas)
2017. május 27. 10:00 - 16:00 - Pitch tréning, felkészülés a Demo Day-re
2017. június 10. 16:00 - 20:00 - Demo Day


Jelentkezési határidő: 2017. április 9. (A jelentkezőket április 14-ig értesítjük.)

A jelentkezés kitöltése nagyjából 5 percet vesz igénybe, így ne halogasd, vágj bele! :)

Email address
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of EVK Szakkollégium. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms