ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО НА ГОДИШНАТА СРЕДБА НА ИПА 2 МЕХАНИЗМОТ НА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ (Охрид, 16- 17 мај, 2017 година)

Име и презиме
Your answer
Организација
Your answer
Позиција во организацијата
Your answer
Контакт емаил
Your answer
Контакт телефон
Your answer
Согласно Вашата област на делување, наведете во кој сектор од Националниот стратешки документ сметате дека припаѓате (ве замолуваме да имате во предвид дека ИПА2 механизамот има потреба од зајакнување на Сектор 1, Сектор 2 , Сектор 4 и Сектор 8)
Превоз до локацијата на настанот е организиран за сите учесници. Ве молиме потврдете доколку ви одговара (за место и време на поаѓање ќе бидете дополнително известени). Доколку користите сопствен превоз имајте предвид дека трошоците ќе ви бидат покриени во висина на повратен автобуски билет до локацијата.
Сместувањето е во хотел Метропол и хотел Белви во двокреветни соби, доколку сакате да бидете сместени во еднокреветна соба доплатата изнесува 600 МКД.
Посебни потреби во однос на исхрана/ мобилност
Your answer
Дополнителни коментари
Your answer
Ви благодариме!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Eko Svest. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms