Kender du fortolkningen af reglerne for udlejning m.m.?
Kender du dine pligter som andelshaver.
Skal du have tilladelse til kærestebesøg?
Efter vedtægterne må du ikke uden bestyrelsens tilladelse overlade brugen af din lejlighed på fem værelser til andre end medlemmer af din husstand. Skal du søge bestyrelsen om tilladelse til at have din kæreste på besøg i et døgn i din lejlighed. Din kæreste tilhører ikke din husstand, da hun normalt bor hos sin far og mor. Skal du søge tilladelse hos bestyrelsen?
Clear selection
Skal bestyrelsen søges om tilladelse, hvis din kæreste vil låne lejligheden i en weekend, hvor du skal besøge din far og mor?
Din kæreste er som nævnt i spørgsmål 1 ikke et medlem af din husstand, da hun normalt bor hjemme hos sin far og mor. Det er kun en weekend, at hun skal låne lejligheden, og der er ikke nogen papirer eller penge involveret. Skal du søge bestyrelsen om tilladelse?
Clear selection
Skal du søge bestyrelsen om tilladelse, hvis din mor og far ønsker at låne lejligheden i en weekend, hvor du skal besøge din kærestes far og mor?
Din mor og far er (naturligvis) ikke medlem af din husstand, da de normalt bor i dit barndomshjem. Det er kun en weekend, de låner lejligheden, og der er ikke nogen papirer eller penge involveret. Skal du søge bestyrelsen om tilladelse?
Clear selection
Skal du have tilladelse, hvis du gratis vil låne din lejlighed ud via Airbnb?
Du er udmærket klar over, at du naturligvis ikke må leje din lejlighed ud. Det er ikke pengene, du er interesseret i. Du har det bare ikke godt med, at din lejlighed skal stå tom, når der er medmennesker, der gerne vil passe på den for dig og samtidig få glæde af dine smukke møbler. Du beslutter dig derfor at låne lejligheden ud via Airbnb. Skal du søge om bestyrelsens tilladelse?
Clear selection
Skal du søge bestyrelsen om tilladelse til at tilbyde kost og logi til en hjemløs flygtning?
Din kæreste vælger at flytte sammen med dig, og du giver bestyrelsen besked herom. Du ønsker også at give en hjemløs flygtning lov til at sove på jeres sofa i stuen, indtil han har fundet en permanent bolig. Flygtningehjælpen bidrager med 100 kr. pr. dag, som I får til dækning af kost og logi, og aftalen med den hjemløse er, at han skal lave mad og have dækket bord til jer alle tre hver dag kl. 18. Han skal endvidere vaske sit og jeres tøj, mens I deles om rengøring af lejligheden og indkøb af mad m.m. Skal du søge om bestyrelsens tilladelse til at have den hjemløse flygtning boende?
Clear selection
Skal du søge om tilladelse hos bestyrelsen, hvis du "lejer" ud til din kæreste?
Intet godt varer evigt og en dag flytter den hjemløse. Din kæreste snorker temmelig meget, så det ender med, at din kæreste overtager sofaen i stuen og i kost og logi skal betale kr. 100 pr. dag. I bliver enige om, at det nok er bedst at din kæreste laver maden og vasker tøjet, og at du alene står for rengøring og indkøb. I laver en skriftlig aftale og opsigelsesvarslet er fra jeres begges side 1 måned. Skal du søge om bestyrelsens tilladelse til arrangementet?
Clear selection
Skal du søge om tilladelse hos bestyrelsen, hvis du vil overlade brugen af et værelse til din ekskæreste?
Efter at din kæreste har vasket dine hvide skjorter lyserøde, bliver i enige om nu at være ekskærester. Da du gerne vil have mulighed for at finde en ny kæreste og vise hende din smukke sofa, aftaler du med ekskæresten, at hun må sove inde i kammeret. Vilkårene er de samme, dvs. din ekskæreste skal stadig betale 100 kr. pr. dag og lave mad, men hun skal ikke længere vaske dit tøj. Skal du søge om tilladelse hos bestyrelsen til det nye arrangement?
Clear selection
Skal du have tilladelse fra bestyrelsen, hvis du vil overlade brugen af et værelse til din nye kæreste?
En dag i byen møder du den hjemløse flygtnings fa,iliesammenførte mor, som har slået sig ned som advokat og købt en dyr ejerlejlighed på Rådhuspladsen, som hun gerne vil overlade til sin søn. Det ender med at I bliver enige om, at din ekskæreste må flytte fra lejligheden, at advokaten kan leje det kammer, som ekskæresten p.t. benytter, og at advokaten i kost og logi skal betale 12.000 pr. måned. Advokaten laver lynhurtigt en lejekontrakt, som I straks underskriver. Advokaten har alt for travlt til at hjælpe med huslige gøremål. Hun skal bare benytte kammeret til at sove i. Til gengæld lover hun, at I nu er kærester. Skal du søge om tilladelse hos bestyrelsen til det nye spændende arrangement?
Clear selection
Skriv din e-mail-adresse, hvis jeg skal sende dig de rigtige svar.
Du behøver ikke at udfylde, hvis du bere gerne vil læse svaret på netsiden.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of DOMIBUS. Report Abuse