Marubi Fanzine
Punëtoria i drejtohet studentëve të arteve pamore dhe aktivistë apo artdashës (16-23 vjeç) dhe synon t'i përfshijë ato në faqosjen e një materiali fotografik duke mësuar kështu edhe bazat e një koncepti të thjeshtë editorial.

Workshop dedicated for visual arts students and art lovers aged between 16-23. It aims to teach the participants on the layout of photographic material and basic concept of editing.

Emri dhe Mbiemri / Name and Surname *
Your answer
Emaili / E-mail *
Your answer
Nr. i telefonit / Phone number *
Your answer
Data e lindjes / Date of Birth *
MM
/
DD
/
YYYY
Profesioni / Profession *
Your answer
Komente shtesë / Additional Comments *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Dokufest. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms