"Sla je slag"
Beste ouders,
Onder het motto "Wij slaan onze slag" proberen we jullie warm te maken om te helpen bij een aantal activiteiten, bij het aanleveren van materiaal en/of gereedschap. Wij als ouderraad proberen iedere cent die we binnen krijgen rechtstreeks te besteden aan onze kinderen. Daarom willen we jullie om hulp vragen om de kosten van een aantal projecten zo laag mogelijk te houden. Wij willen bv de plastieken bloembakken vervangen door zelfgemaakte houten exemplaren. Daarom doen we een oproep: heb je thuis nog "degelijke" houten paletten, of "degelijk" timmerhout dat je kan missen, vul dan het formulier in en we komen het bij u thuis oppikken. Alvast bedankt.
Je naam *
Your answer
Ik ben ouder van... uit klas ...
Your answer
Mijn e-mailadres *
Your answer
Mijn telefoonnummer (of GSM)
Your answer
Ik heb thuis nog bruikbaar hout in de vorm van...
Wij willen zelf houten bloembakken maken. Om de kosten te drukken zijn we op zoek naar gratis hout. Heeft u dat en kan u het missen, dan mag je dat hieronder invullen. Wij komen het dan bij u thuis oppikken.
Mijn adres
Dit hebben we enkel nodig als we het hout moeten komen oppikken...
Your answer
Ik wens me kandidaat te stellen als hulpouder
Hulpouders zijn mensen die ons komen helpen bij activiteiten zoals de sponsorloop, het schoolfeest, carnaval, het chocomoment voor de kerstvakantie...
Ik wens me kandidaat te stellen als lid van de ouderraad 2017-2018
Een lid van de ouderraad volgt de vergaderingen mee, denkt mee over de visie en het beleid van de ouderraad
Ik wens me kandidaat te stellen als brigadier voor 2017-2018
Brigadiers helpen de kinderen oversteken op gevaarlijke kruispunten. Dit gebeurt 's morgens en 's middags. Je kan ook op de reservelijst gezet worden. Dan wordt u opgeroepen als een vaste medewerker ziek of belet is.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Lagere school De Robbert. Report Abuse