Tervetuloa sähkön käyttöä käsittelevään ryhmähaastatteluun 8.8. klo 15-17
Onko sinulla näkemyksiä tai mielipiteitä sähkön käytöstä? Oletko kiinnostunut keskustelemaan muiden kanssa ja kuulemaan asiasta lisää? Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, olet etsimämme henkilö!

Suomen valtakunnallinen sähköjärjestelmä on suurten muutosten äärellä. Uusiutuvan energian ja hajautetun tuotannon lisääntyessä perinteisen sähköjärjestelmän on muututtava joustavammaksi. Muutokset vaikuttavat myös kuluttajiin. Demos Helsinki pureutuu nyt yhdessä työ- ja elinkeinoministeriön älyverkkotyöryhmän kanssa sähköjärjestelmän muutoksiin kuluttajien näkökulmasta. Haluamme ymmärtää kuluttajien näkemyksiä ja mielipiteitä sähköön ja sähkön käyttöön liittyen.

Kutsumme sinut mukaan ti 8.8. klo 15–17 järjestettävään ryhmähaastatteluun. Haastattelussa keskustellaan ja pohditaan yhdessä sitä, minkälaisia ajatuksia ja tuntemuksia kuluttajilla on sähköön ja sähkön käyttöön liittyen. Lisäksi kartoitetaan, minkälaisia ajatuksia sähköjärjestelmän tulevaisuuden muutokset kuluttajissa herättävät.

KUKA VOI TULLA? Kuka tahansa – olemme kaikki sähkönkuluttajia. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa tietoa tai osaamista sähköön tai sähköjärjestelmään liittyen. Tärkeintä on, että haluat jakaa kanssamme omia ajatuksiasi ja tuntemuksiasi liittyen sähköön ja sähkön käyttöösi.
AIKA: tiistaina 8.8.2017 klo 15:00–17:00
PAIKKA: Demos Helsingin toimisto, Mechelininkatu 3d, 00100 Helsinki
LMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu mukaan viimeistään 1.8. mennessä.

Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä: maria.malho@demoseffect.fi

Ilmoittautuminen
Required
Sähköpostiosoite
Your answer
Asumismuoto
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Demos Effect. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms