Convocatòria Grup de Treball EQUITAT CJCV
Què és el Grup de Treball d’Equitat del CJCV?
Es tracta d’un espai d’encontre, de reflexió i de sororitat entre totes les dones que formem part de les entitats membre del CJCV, dels Consells Locals de Joventut o de qualsevol àmbit de participació; per a poder portar endavant el pla de treball del Bloc de Foment d’unes Relacions Equitatives entre les Gèneres, així com desenvolupar unes accions consensuades, en les que totes ens sentim representades i a gust.
Així mateix, volem que siga un espai de seguretat en el qual compartir les nostres experiències com a dones joves dins del món de les associacions, partits polítics, sindicats, etc.; denunciar les violències que patim i ajudar-nos unes a les altres amb les nostres vivències.
Què t’ofereix el GT d’Equitat del CJCV?
- Conéixer la realitat d'altres dones al món de l'associacionisme i la participació.
- Accés a materials i continguts formatius d'aprofitament individual i col·lectiu per a la teua entitat.
- Espai lliure de violències i segur per a poder expressar-te.
- Participar de les polítiques del CJCV
Com funciona el GT d’Equitat del CJCV?
Ens reunim una volta cada dos mesos, a la seu del CJCV a València, encara que entre reunió i reunió mantenim el contacte mitjançant el correu electrònic i les xarxes socials. Per a treballar ens dividim en dues Comissions: una de Continguts, per a treball els documents i els materials que s'ofereixen en matèria d’equitat des del CJCV; i una altra d’Accions, des d’on portar a terme activitats més concretes, com ara campanyes, comunicats, accions al carrer, etc.
INSCRIPCIÓ GRUP DE TREBALL
Nom
Your answer
Cognoms
Your answer
Telèfon
Your answer
E-mail
Your answer
Localitat des de la que vindràs
Des del CJCV cobrirm les despeses de desplaçament, ja siga en transport públic o vehicle privat. Si hi ha alguna persona més que es desplace des de la teua localitat o alguna localitat propera, us podem posar en contacte per tal que pugueu coordinar el desplaçament.
Your answer
Nom de l'Associació o Consell Local de Joventut de pertinença
Your answer
Interessos
Quins temes relacionats amb l'Equitat, Diversitat i Feminisme t'interessen o creus que serien interessants per tractar en aquest grup de treball durant el seu funcionament
Your answer
NORMES REINTEGRAMENT DESPLAÇAMENT
Quan arribeu al grup de treball se vos donarà un full de liquidació per a reintegrar les despeses del desplaçament. Si us heu desplaçat en vehicle privat, haureu d'emplenar les dades del vehicle. En cas que utilitzeu transport públic, haureu de conservar els bitllets originals, i si podeu, el justificant de pagament dels mateixos.
PROTECCIÓ DE DADES
Conforme a la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, i a la vigent Llei Orgànica 15 13/12/1999 de Protecció de Dades espanyola, informem que les teues dades personals facilitades en aquest formulari seran incloses en un fitxer automatitzat del qual és titular el CJCV, amb la finalitat de ser utilitzades per a contactar i informar-te en el marc de les nostres activitats. Si no expresses el contrari, entenem que consents el tractament indicat. Pots exercitar els teus drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició, mitjançant escrit dirigit a CJCV - C/llanterna 26 - 46001 València, juntament amb una fotocòpia del teu DNI.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms