Aanmelden uitdeuken zonder spuiten
Via dit formulier kun je je aanmelden voor het uitdeuken zonder spuiten op de Citroen Forum voorjaarsmeeting 2016. Deze meeting zal plaatsvinden op 9 april 2016 bij de firma Hydraulique in Raamsdonksveer
Forumnaam *
Your answer
Naam *
Your answer
Type Citroen *
Welk type Citroen worden de deukjes uitgehaald? Deze vraag is zodat de uitdeukers een inschatting kunnen maken van de benodigde tijd. Uiteraard is het geen probleem als er op de meeting nog iets bijkomt of afgaat! Dit is puur voor onze indicatie.
Your answer
Aantal deukjes *
Hier graag het totaal aantal deukjes invullen. Uiteraard is het geen probleem als er op de meeting nog iets bijkomt of afgaat! Dit is puur voor onze indicatie.
Your answer
Locatie deukjes *
Voor een juiste tijdsinschatting graag aangeven waar de deukjes zitten. Uiteraard is het geen probleem als er op de meeting nog iets bijkomt of afgaat! Dit is puur voor onze indicatie.
Required
Telefoonnummer
Gaarne hier een telefoonnummer zodat we op de meeting contact met u op kunnen nemen, mocht dit nodig zijn. Deze gegevens komen níet openbaar te staan.
Your answer
Mailadres *
Voor communicatie over dagindeling etc zouden wij ook graag uw mailadres hebben. Ook deze gegevens worden níet openbaar gemaakt.
Your answer
Opmerkingen
Mocht u nog opmerkingen hebben, welke u niet in het formulier hierboven kwijt kunt, dan kan dit in het vak hieronder. Hier kunnen bijvoorbeeld ook voorkeuren voor dagdelen.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms