Formulari d'inscripció a la Jornada de Consells de Ciutat 10 de juny
El Consell de Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona organitza una Jornada de trobada i presentació de Consells de Ciutat, el proper 10 de juny de 9 a 14h.

L’objectiu de la jornada és posar en comú experiències diverses i debatre opcions de millora en la línia del lema de la Jornada "Repensant els Consells de Ciutat". I més concretament sobre la funció, composició, visibilitat i efectivitat dels diferents consells.

ESTRUCTURA DE L'ACTE:

- De 8.30h a 9h:

Acreditació

- De 9 a 11h:

Benvinguda i conducció de l'acte a càrrec de Montserrat Morera i Alejandro Goñi, vicepresidenta i vicepresident del Consell de Ciutat de Barcelona.

Xerrada inaugural a càrrec d'Ernesto Ganuza, científic titular del CSIC i Doctor en Sociologia per la Universidad Complutense de Madrid.

SESSIÓ 1: Conferències a càrrec de: Consell de Ciutat de Salt, Consell de Ciutat de Sant Cugat, Consejo de Ciudad de Saragossa, Consejo Social de Sant Sebastià i Consell de Ciutat de Barcelona

- D'11 a 11.30h:

Esmorzar al MUHBA

- D'11.30 a 13.30h:

SESSIÓ 2: Grups de treball sobre la funció, composició, visibilitat i efectivitat dels Consells de Ciutat.

- D'13.30h a 14h:

Conclusions


Dades personals
A continuació, trobareu les dades necessàries per realitzar la vostra inscripció. Us preguem que, si un cop formalitzada, no podeu assistir-hi, ens ho comuniqueu a consellciutat@democraciaactiva.cat o trucant al 93 566 65 40.

*Les places són limitades.

Nom i cognoms
Your answer
Entitat
Si us plau, indiqueu a l'entitat, organització o administració a la qual pertanyeu. Si assistiu com a persona individual, marqueu amb una "X".
Your answer
Telèfon de contacte
Your answer
Correu electrònic de contacte:
Your answer
Estàs interessat/a en participar als grups de treball de la Sessió 2 (d'11.30 a 13.30h)?
El dissabte 10 de juny us informarem sobre la dinàmica de participació d'aquesta sessió.
Accessibilitat
Tens mobilitat reduïda?
Et desplaces en cadira de rodes?
Necessites servei de lectoescriptura?
La data límit per a sol·licitar aquest servei és el dimecres 7 de juny de 2017
Comentaris i/o observacions:
Your answer
Protecció de dades
Llei de protecció de dades
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades Personals, l’informem que les vostres dades personals incloses en aquest formulari seran incorporades al fitxer “Assistens a la Jornada del 10 de juny” de l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de gestionar els serveis promoguts, desenvolupats o oferts directa o indirectament per l'Ajuntament. Les vostres dades seran tractades per l’empresa Airun Serveis Culturals S.L. com a encarregat de tractament per a la gestió pròpia de l’entitat en aquest esdeveniment i sempre sota les directrius del responsable del fitxer: Ajuntament de Barcelona. Consentiu expressament el tractament de les vostres dades per la finalitat indicada, ens autoritzeu a publicar les vostres dades al llistat d’inscrits així com el vostre resultat en aquest esdeveniment , i a enviar-vos publicitat d’altres serveis promoguts per l’Ajuntament de Barcelona. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl. Sant Jaume 2, 08002 Barcelona.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms