Formulari d'inscripció a la Jornada de Consells de Ciutat 10 de juny
El Consell de Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona organitza una Jornada de trobada i presentació de Consells de Ciutat, el proper 10 de juny de 9 a 14h.

L’objectiu de la jornada és posar en comú experiències diverses i debatre opcions de millora en la línia del lema de la Jornada "Repensant els Consells de Ciutat". I més concretament sobre la funció, composició, visibilitat i efectivitat dels diferents consells.

ESTRUCTURA DE L'ACTE:

- De 8.30h a 9h:

Acreditació

- De 9 a 11h:

Benvinguda i conducció de l'acte a càrrec de Montserrat Morera i Alejandro Goñi, vicepresidenta i vicepresident del Consell de Ciutat de Barcelona.

Xerrada inaugural a càrrec d'Ernesto Ganuza, científic titular del CSIC i Doctor en Sociologia per la Universidad Complutense de Madrid.

SESSIÓ 1: Conferències a càrrec de: Consell de Ciutat de Salt, Consell de Ciutat de Sant Cugat, Consejo de Ciudad de Saragossa, Consejo Social de Sant Sebastià i Consell de Ciutat de Barcelona

- D'11 a 11.30h:

Esmorzar al MUHBA

- D'11.30 a 13.30h:

SESSIÓ 2: Grups de treball sobre la funció, composició, visibilitat i efectivitat dels Consells de Ciutat.

- D'13.30h a 14h:

Conclusions


Dades personals
A continuació, trobareu les dades necessàries per realitzar la vostra inscripció. Us preguem que, si un cop formalitzada, no podeu assistir-hi, ens ho comuniqueu a consellciutat@democraciaactiva.cat o trucant al 93 566 65 40.

*Les places són limitades.

Nom i cognoms *
Your answer
Entitat *
Si us plau, indiqueu a l'entitat, organització o administració a la qual pertanyeu. Si assistiu com a persona individual, marqueu amb una "X".
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Correu electrònic de contacte:
Your answer
Estàs interessat/a en participar als grups de treball de la Sessió 2 (d'11.30 a 13.30h)? *
El dissabte 10 de juny us informarem sobre la dinàmica de participació d'aquesta sessió.
Accessibilitat
Tens mobilitat reduïda? *
Et desplaces en cadira de rodes? *
Necessites servei de lectoescriptura? *
La data límit per a sol·licitar aquest servei és el dimecres 7 de juny de 2017
Comentaris i/o observacions:
Your answer
Protecció de dades
Llei de protecció de dades *
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades Personals, l’informem que les vostres dades personals incloses en aquest formulari seran incorporades al fitxer “Assistens a la Jornada del 10 de juny” de l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de gestionar els serveis promoguts, desenvolupats o oferts directa o indirectament per l'Ajuntament. Les vostres dades seran tractades per l’empresa Airun Serveis Culturals S.L. com a encarregat de tractament per a la gestió pròpia de l’entitat en aquest esdeveniment i sempre sota les directrius del responsable del fitxer: Ajuntament de Barcelona. Consentiu expressament el tractament de les vostres dades per la finalitat indicada, ens autoritzeu a publicar les vostres dades al llistat d’inscrits així com el vostre resultat en aquest esdeveniment , i a enviar-vos publicitat d’altres serveis promoguts per l’Ajuntament de Barcelona. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl. Sant Jaume 2, 08002 Barcelona.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms