INSCRIPCIONS A LES JORNADES DE DEMOCRÀCIA DIRECTA
Aquest formulari correspon a la inscripció per a les Jornades de Democràcia Directa que tindran lloc el 27 i 28 de juny de 9 a 19.30h i de 9 a 14.15h, respectivament, al BORN CC- Sala Polivalent (Plaça Comercial 12, 08003 Barcelona).

El programa de les Jornades el podeu trobar en aquest enllaç: https://drive.google.com/open?id=0B3fBrlR3MFibcXlvUDdOSU9rZkE


Si necessiteu més informació, escriviu-nos a participacio@democraciaactiva.cat .

Moltes gràcies,

DADES PERSONALS
A continuació, trobareu les dades necessàries per realitzar la vostra inscripció. Us preguem que, si un cop formalitzada, no podeu assistir-hi, ens ho comuniqueu a participacio@democraciaactiva.cat o trucant al 935 131 820.

*Les places són limitades

Nom i cognoms *
Your answer
Entitat *
Si us plau, indiqueu l'entitat, organització o administració a la qual pertanyeu. Si assistiu com a persona individual, marqueu amb una "X".
Your answer
Correu electrònic de contacte *
Your answer
ACCESSIBILITAT I ALTRES DADES
Tens mobilitat reduïda? *
Et desplaces en cadira de rodes? *
Necessites servei de lectoescriptura? *
Necessites servei de traducció lingüística simultània? *
Algunes de les persones convidades com a ponents realitzaran la seva intervenció en anglès.Si us plau, indica'ns si necessites servei de traducció de l'anglès.
Comentaris i/o observacions:
Your answer
PROTECCIÓ DE DADES
Llei de protecció de dades *
D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals s’incorporaran al fitxer ‘Participació Ciutadana titularitat de l'Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar les dades rebudes per participar en les Jornades de Democràcia Directa organitzades des de la direcció de Democràcia Activa i Descentralització. En omplir aquest formulari, consentiu expressament el tractament de les vostres dades personals per a la finalitat indicada.Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: pl. Sant Jaume, 1, 08002 Barcelona, i indicar clarament a l’assumpte “Exercici de dret LOPD”.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms