Jeg vil gerne holde en lokal samtalesalon om DANMARK den 4. marts 2016
Alle er velkomne til at holde deres egne samtalesaloner 4. marts. Jo flere og jo mere forskellige steder, jo sjovere. Vi har givet nogle eksempler på, hvor og hvordan det kan foregå - men vi elsker at blive overraskede over alt det, I selv finder på derude. Så giv den endelig gas med andre ideer.
Hvem er vært for samtalesalonen? *
Du behøver ikke skrive andet end dit navn. Men hvis du har lyst, skal du skal være meget velkommen til at skrive et par ord om dig selv og hvorfor du har lyst til at deltage i Samtalesalon om DANMARK
Hvem står bag? *
Alle er velkomne til at holde lokale samtalesaloner, og du er velkommen til at kaste dig ud i det uanset om du er en privatperson, der holder din allerførste samtalesalon eller et bibliotek, der har arbejdet med øvelserne i årevis.
Hvor foregår det? *
Hvis du er en privatperson offentliggør vi som udgangspunkt ikke din præcise adresse, men skriver kun byen/bydelen - så kan folk kontakte dig pr. SMS for mere præcis adresse. Og så har du også en bedre fornemmelse af, hvor mange du venter - og hvem du venter. Hvis I mødes udendørs eller et stort sted skal du skrive meget præcist, hvor I mødes, så I ikke ender med at stå på hver jeres hjørne - det kan være svært at genkende en samtalesalon, når gæsterne ikke er stimlet sammen endnu.
Hvornår foregår det? *
Alle samtalesalonerne om DANMARK skal foregå 4. marts - men du vælger selv, om det skal være et morgen, frokosthygge, walk&talk, eftermiddagskaffe, fredagsøl, aftensmad, fest eller en midnatsforestilling :) En fuld samtalesalon varer to timer, men det er helt ok enten at gøre det kortere eller at udvide konceptet - bare gæsterne er klar over det.
Skal man medbringe noget?
Det er vigtigt, at det ikke koster noget at deltage i selve samtalesalonen, men det kan være rart med muligheden for at købe drikkevarer. Det er også tit hyggeligt at bede alle om at tage noget frugt eller sødt med til kaffen, så det bliver et lille sammenskudsgilde.
Beskriv kort din samtalesalon
Er det en "klassisk samtalesalon" på 2 timer, hvor du i store træk følger vores drejebog - eller noget helt andet. Du er velkommen til at finde på alt muligt andet - bare du undervejs bruger den samtalemenu resten af Danmark snakker om samme dag.
Kommer man bare - eller skal man melde sig til? *
Vær opmærksom på, at når du først har annonceret din samtalesalon, aner hverken du eller Borgerlyst, hvem der har set opslaget og glæder sig til at komme til samtalesalon hos dig. Vi plejer selv bare at tage det som det kommer, da vi ikke vil bruge tid på til- og frameldinger og synes, det er ærgerligt, når pladser går tabt, fordi folk ikke kommer. Men omvendt bliver det så svært at aflyse igen eller have nogen fornemmelse af, hvor mange gæster der kommer. Så det er lidt et temperamentsspørgsmål. En ting er dog sikkert - du kan ALDRIG regne med antallet af tilmeldte på en Facebook-begivenhed. Så hvis det er vigtigt for dig at have en fornemmelse af, hvor mange der kommer, er det en god ide at køre med tilmeldinger.
Hvordan får man fat i dig, hvis man vil vide mere eller sikre sig, at samtalesalonen bliver til noget. *
Hvis du har markeret, at man skal melde sig til, så skriv hvordan man skal gøre det.
Skriv din email, så Borgerlyst kan komme i kontakt med dig, sende materiale til samtalesalonen og opdatere dig om nyt i forbindelse med samtaledøgnet *
Bruges kun i forbindelse med samtaledøgnet og offentliggøres ikke med mindre, du har skrevet den på ovenfor som kontaktoplysninger.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Borgerlyst. Report Abuse