Volksvergadering in 2037: De sociaal rechtvaardige en duurzame stad
Vrijdag 16 juni organiseert het Transitienetwerk Middenveld haar jaarlijkse Netwerkdag. Op het programma staat een try-out van de 'Volksvergadering 2037', een uitgewerkte workshop over de stad van de toekomst.

Over de 'Volksvergadering 2037'
Het Transitienetwerk geeft vorm aan deze workshop als aanbod aan haar leden. We willen met burgers in dialoog gaan rond verschillende transitie-uitdagingen. Organisaties kunnen de workshop (en begeleider) bestellen vanaf het najaar 2017 en lokale 'volksvergaderingen' organiseren.
De deelnemers worden daarin gekatapulteerd naar 2037 en krijgen een rondleiding in hun toekomstige stad. Vervolgens worden thematische scenario's voorgeschoteld en bespreken we welke beslissingen genomen moeten worden om te komen tot een duurzame en sociaal rechtvaardige samenleving. De visuele en interactieve aanpak maakt het mogelijk om een divers publiek te laten kennismaken met uitdagingen op vlak van wonen, werken, productie, energie, geld, ...

'Proof of the pudding is in the eating'. We hopen dan ook dat jij samen met ons de eerste versie van deze workshop wil evalueren. Inschrijven kan hieronder.

Programma:
09u00: Ontvangst
09u30: Start en welkom
09u45: Try-out: Volksvergadering 2037
12u30: Netwerklunch
14u00: Einde

Praktisch
- Vrijdag 16/06, 9u30-14u
- ViaVia Brussel, Baksteenkaai 74 (Vismarkt) te 1000 Brussel

Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Organisatie *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Ik neem deel aan de lunch vanaf 12u30 *
Opmerking:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Bond Beter Leefmilieu. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms