Alumnibestand Theater-, Film- en Televisiewetenschap / Media en cultuur
Hoi! Wat fijn dat jij even een minuutje de tijd neemt om dit formulier in te vullen. We zijn momenteel druk bezig met het zo compleet mogelijk maken van het alumnibestand en daarbij kunnen we alle hulp goed gebruiken! Met dit bestand kunnen we zicht krijgen op waar alumni van de opleiding terecht zijn gekomen, blijven we in contact met alumni en kunnen er reünies of evenementen georganiseerd worden. Hopelijk zien we je binnenkort een keertje op een reünie of andere activiteit!

*Doordat je je aanmeldt voor ons alumnibestand geef je toestemming aan ons om de ingevulde gegevens te bewaren en je te benaderen voor alumni gerelateerde zaken (denk aan het uitnodigen voor een activiteit of een stukje voor in onze nieuwsbrief). Wij zullen goed met deze gegevens om gaan en onder geen beding deze delen met derden. Verder informatie is te vinden in de privacyverklaring van de studievereniging, specifiek onder 4.3 Alumnibestand (https://akt-online.wp.hum.uu.nl/wp-content/uploads/sites/224/2018/07/Privacyverklaring-AKT.pdf)*
Achternaam *
Voorletter(s) *
Voornaam *
In welk jaar ben je met de studie gestart? *
In welk jaar heb je de studie afgerond? *
Wat is je e-mailadres? *
Ben je lid geweest van Studievereniging AKT? *
Via welke link kunnen we je op LinkedIn vinden? (niet verplicht)
Tot slot, waar werk je nu en wat is je huidige functie? (niet verplicht)
Dankjewel!
Enorm bedankt voor het invullen! Wij vinden het heel fijn dat je hier eventjes de tijd voor hebt genomen. Wie weet zien we je een keertje op een reünie of andere activiteit!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Studievereniging AKT. Report Abuse