LEKSIONE PRAKTIKE nga Qendra Shendetesore "ABC"
Per studentet e lendeve klinike, leksione praktike mbi disa tema klasike te Mjekesise se Familjes.
Fillojme shume shpejt !
Emër Mbiemër *
Your answer
Email *
Your answer
Telefoni *
Your answer
Viti i Studimit
Programi i Leksioneve Praktike
Cilat jane temat ne te cilat ke me shume nevoje per ndihme? Mund te zgjedhesh nje teme, disa ose te gjitha
A eshte i pershtatshem per ty orari 13:00-15:00 ?
Je i interesuar te kalosh 1(nje) dite ne Qendren Shendetesore "ABC" ?
Kohe gjate se ciles te mund te shohesh paciente me nje nga mjeket tane, te diskutosh raste mjekesore dhe te mesosh me shume per mjekesine e familjes
PJESEMARRJE AKTIVE: 12 ose me shume praktika
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ABC Health Foundation.