Kickstart Camp
Hét skillscamp van 2017 voor het halen van de praktijkeisen voor je A en B brevet om zo snel mogelijk progressie te maken door met mensen te springen. Na afloop ga je met een nieuw brevet, geleerde skills en toffe springmaatjes goed voorbereid de zomer in.

Er zullen genoeg coaches zijn voor het maken van je one on ones sprongen en er zal coaching beschikbaar zijn voor FS en FF. Let op dat wanneer je FF coaching wil volgen je eigen free fly proof materiaal gebruikt. Zelfs als je het A of B brevet al hebt en toch graag coaching wil krijgen ben je van harte welkom.

Tijdens het skillcamp organiseren we een canopy school zodat je deze praktijkeisen (voor A en B brevet) kunt halen en eventuele doellandingen kunt laten aftekenen. Om deel te nemen aan de canopy school zul je de afbouw sprongen wel al afgetekend moeten hebben.

Naast het springen bestaat er de mogelijkheid om vouwles krijgen of het theorie examen te doen voor je A of B brevet.

De laaste dag houden we de Kickstart Competition, dit is een drieman wedstrijd (FS) bestaande uit vier sprongen waarvan deze ook gelden als instructie formatie sprongen die afgetekend kunnen worden voor je B brevet.

We sluiten het camp af met een Kick Ass barbecue.

De kosten voor het camp zijn €25.- die vooraf moeten worden voldaan ten name van Paracentrum Texel Events op rekeningnummer NL13 RABO 0362549931 met als vermelding je volledige naam en Kickstart Camp.

Als het de eerste keer is dat je dit jaar op Paracentrum Texel springt houdt er dan rekening mee dat je de waiver moet invullen. Om goed voorbereid te zijn is het verstandig om een geldige harnastest te hebben gedaan voordat je aan het skill camp begint. Mocht je op Texel een harnastest willen doen neem dan contact op met iwan@paracentrumtexel.nl. Als je dit van tevoren middels dit formulier aangeeft zijn hier geen kosten aan verbonden.

Aan de sprongen met coaches zijn extra kosten verbonden in verband met het slot van de coach, deze kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers dat met een coach springt.

Email address *
Wat is je voornaam? *
Your answer
Wat is je achternaam? *
Your answer
Wat is je niveau? *
Hoeveel sprongen heb je? *
Your answer
Tot wanneer is je harnastest geldig? *
Your answer
Heb je eigen (Freefly Proof) materiaal? *
Waar wil je aan werken? (Meerdere antwoorden mogelijk) *
Required
Wil je meedoen aan de Kickstart Competition? *
Blijf je eten met de Kick Ass barbecue? *
Wat is je maat t-shirt? *
Heb je nog vragen en/of opmerkingen?
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms